Nieuws

JO15-2, Poging nummer 2 om kampioen in de hoofdklasse te worden

maandag 11 december 2023 - Algemeen


Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Met een team met voornamelijk eerste jaars, in de hoofdklasse tegen enkel “1” teams wisten we dat we voor een grote uitdaging stonden. Echter hebben de jongens bewezen dat ze die aankonden.

Vorige week hadden de jongens de eerste kans om op eigen kracht kampioen te worden. Hiervoor moest dan wel afgerekend worden met ATC’65 JO15-1. Door het slechte weer helaas niet kunnen trainen en dit was ook terug te zien op het veld. Wel veel kansen gecreëerd maar terecht verloren van een betere tegenstander.

Dus met volle moed op naar de laatste wedstrijd van fase 2, thuis tegen SDC JO15-1. Wederom speelden de weergoden en het lot een rol tijdens de voorbereiding. Trainingen konden niet doorgaan, jongens ziek, blessures en als klap op de vuurpijl een dag voor de wedstrijd nog een afmelding ivm een sleutelbeenbreuk. Een bezoek aan de lokale kegelbaan was de meest intensieve training van de week.

Geen ideale voorbereiding, en in combinatie met de spanning om kampioen te worden gierden de zenuwen volop door de kleedkamer. Zoals het hoort was het een spannende kampioenswedstrijd met bloed, zweet en tranen en, niet onbelangrijk, Quick JO15-2 die als winnaar van het veld stapte. De schaal mocht met trots door de jongens de lucht in gehouden worden.

Een geweldige prestatie, met als beloning na de winterstop in de 6de divisie met Quick JO15-2!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube