Quick’20 O23-1 kampioen van de landelijke 1e divisie

zondag 10 december 2023 - O23-1

Quick’20 O23-1 heeft in een rechtstreeks duel met de nummer twee van de ranglijst, AFC 34 O23-1, het kampioenschap van de landelijke 1e divisie A binnengehaald.

In de alles beslissende wedstijd schoot Thimo Herr Quick’20 na twaalf minuten op 1-0. Quick’20 bleef na de 1-0 de bovenliggende partij. Toch werd het vlak voor rust uit een van de spaarzame goede aanvallen van AFC 34 1-1. Dean Dijkstal schoot de bal via de binnenkant van de paal achter doelman Justin Juffer.

De tweede helft was het wederom quick’20 dat sterk begon en creëerde een aantal goede mogelijkheden, maar doelman Mika Spigt wist met een aantal goede reddingen zijn doel schoon te houden. Na een klein uur spelen was het invaller Joris Smellink die Quick’20 op 2-1 zette. Tien minuten voor het einde van de wedstijd was het wederom Joris Smellink die met de 3-1 een einde maakte aan alle onzekerheid.

Na acht minuten blessuretijd floot de scheidsrechter af en was het kampioenschap een feit.