Nieuws

Herstelt Quick’20 zich van onverwachte nederlaag?

vrijdag 8 december 2023 - 1e selectie


De hoofdmaccht van Quick’20 speelt komende zondag de laatste competitiewedstrijd van de eerste seizoenshelft uit bij Rohda Raalte.

Quick’20 wil die graag afsluiten met minimaal één punt na de onnodige nederlaag thuis tegen Berkum. Rohda R. en Quick’20 zijn oude bekenden van elkaar en speelden in de voormalige hoofdklasse geregeld tegen elkaar en het waren
meestal wedstrijden om van te smullen.

Nu in de vierde divisie treffen beide ploegen elkaar weer. Rohda R. eindigde afgelopen seizoen in de vierde divisie zondag op een verdienstelijke zevende plaats. In de huidige vierde divisie met zaterdag- en zondagclubs staat de ploeg op een keurige vierde plaats met 26 punten uit 14 en 25 goals voor en 20 tegen. Quick’20 speelt voor het eerste seizoen in de vierde divisie en heeft 20 punten uit 14 met doelcijfers 24 om 25.

Het hield een nare smaak over van de zure nederlaag thuis tegen Berkum. Terugkijken heeft weinig zin, het is zaak zondag de eerste seizoenshelft goed af te sluiten. Methet vertoonde spel van de laatste weken moet dat kunnen. Meer scoren is dan wel een voorwaarde. Makkelijk zal het niet worden, want Rohda R. staat niet voor niets zo hoog en doet het ook dit seizoen goed.
Quick’20 begon wat stroef aan de competitie en is door een sterke tussensprint inmiddels gestegen naar de zesde plek.
Beide teams gaan uiteraard voor de winst. Rohda R. wil graag nog klimmen op de ranglijst en Quick’20 wil de zesde plek behouden dit jaar.

Rohda R.-Quik’20 wordt zondag gespeeld op Sportpark Tijenraan, Zwolsestraat 76 te Raalte. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube