Nieuws

Quick`20 O19-1 opnieuw kampioen van de 1e divisie landelijk

dinsdag 5 december 2023 - JO19-1


Opnieuw slaagt het team O19-1 van Quick`20 olv Tom ter Bruggen, Ronald Rutten, Raymond Niemer, Bart Arends, Christiaan Verbeek en Peter oude Alink er in om het 3e kampioenschap op rij van de 1e Divisie landelijk (hoogste niveau van Nederland) binnen te slepen.

De O19-1 startte dit seizoen nog met een nederlaag maar wist in de laatste 10 wedstrijden niet meer te verliezen. We zijn op dit moment heer en meester van de 1e divisie Landelijk. Trainer Tom ter Bruggen is trots op zijn team. Ieder seizoen is het weer een uitdaging om van een nieuwe selectie een eenheid te maken. Inzet en focus zijn de basis en daarna is het belangrijk dat de spelers de afgesproken teamafspraken binnen en buiten het veld nagekomen. Dit bewaak ik samen met mijn begeleiding die ook een hele belangrijke bijdrage hebben geleverd aan dit succes !!

Aankomende zaterdag speelt de O19-1 de laatste competitiewedstrijd (najaar) om 15:00 uur thuis tegen Drachtster Boys O19-1.
Door het behalen dit kampioenschap (najaar) heeft de O19-1 van Quick`20 zich verzekerd van de halve finale voor het Nederlands kampioenschap die in juni 2024 gespeeld wordt.

Tot zaterdag 9 december bij de wedstrijd van Quick`20 O19-1-Drachtster Boys O19-1.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube