Nieuws

Quick’20 speelt zaterdag op kunstgras tegen Berkum

vrijdag 1 december 2023 - 1e selectie


De hoofdmacht van Quick’20 speelt zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het jaar. Op sportpark Vondersweijde komt Berkum op bezoek. De wedstrijd gaat zeker door, want er wordt op kunstgras gespeeld.

Quick’20 heeft de smaak te pakken en wil ook tegen Berkum drie punten pakken. De gasten speelden liefst zeven keer gelijk en na vier remises op rij tegen teams die stuk voor stuk in de top meedraaien, leed de ploeg afgelopen zaterdag de eerste nederlaag thuis tegen koploper Excelsior ’31. Wel wacht Berkum nog op de eerste uitzege en de ploeg zal het er alles aan doen om die eerste zege tegen Quick’20 te behalen.
Quick’20 haalde op 18 november tegen Be Quick 1887 eindelijk de eerste thuiszege en wil dit graag voortzetten met winst tegen Berkum.  Quick’20 is met een succesvolle serie bezig van drie gewonnen wedstrijden op rij en staat alleen aan kop in de tweede periode met 9 punten uit 3 duels. In de laatste vijf wedstrijden werd er vier keer gewonnen. Quick ’20 staat drie plaatsen hoger dan Berkum met vier punten meer. Berkum staat op plek 9 in de vierde divisie D en Quick’20 is in korte tijd geklommen naar de zesde plaats. Berkum heeft 16 punten, Quick’20 heeft er 20 uit 13 wedstrijden. Het doelsaldo van beide ploegen is nul, Berkum 15 om 15 en Quick’20 23 om 23.
Ook tegen Berkum wacht Quick’20 weer een zware kluif want de onderlinge resultaten van de teams in de vierde divisie D bewijzen dat alle teams aan elkaar zijn gewaagd. Is Berkum erop gebrand eindelijk weer eens te winnen, Quick’20 wil dit kalenderjaar graag thuis goed afsluiten met de tweede winst op rij op Vondersweijde. Met de uitwedstrijd van Rohda R. uit in het vooruitzicht volgende week zondag is het doel van Quick’20 om met minimaal 4 winstpunten de winterstop in te gaan.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube