Nieuws

Hebben we jouw jubileum gemist?

dinsdag 28 november 2023 - Algemeen


In de Algemene Ledenvergadering van 20 november jl. zijn er weer vele jubilarissen gehuldigd. Zowel leden die al vele jaren trouw lid zijn van Quick’20 alsook vrijwilligers die al vele jaren hun tijd en inzet aan de verenging schenken. Wie wanneer voor welk jubileum gaat worden gehuldigd baseren we op onze verenigingsadministratie, Sportlink. Echter, de eerlijkheid gebiedt ook te melden dat deze administratie, met name als het gaat om de vastlegging van startdatum vrijwilligerswerk, onvolledig is. Zo is het dus denkbaar dat er leden zijn die ook een jubileum hebben te vieren, maar daarvoor geen uitnodiging hebben ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en het spijt ons ook oprecht, maar gedane zaken nemen geen keer. We willen dat natuurlijk graag zo snel en zo goed mogelijk herstellen, maar daarvoor hebben we wel je hulp nodig!!!!!

Dus: heb je de overtuiging dat we een jubileummoment van jou hebben gemist, laat dat dan svp aan ons weten. Stuur een e-mail met vermelding van je jubileummoment naar secretaris@quick20.nl

Met vriendelijke groet,

Ron Ensink
Secretaris Quick’20

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube