Nieuws

Quick’20 haalt derde zege op rij

zondag 26 november 2023 - 1e selectie


Quick’20 heeft de derde zege op rij behaald. Dankzij de 1-2 overwinning op DETO in een open wedstrijd nestelt Quick’20 zich in de subtop van de Vierde divisie D.

 

In de eerste helft ging het spel mooi op en neer met Quick’20 wel als de betere ploeg. Al in de beginfase was Quick’20 dichtbij een doelpunt door twee goede acties op rechts van Frank Eulderink en een kleine kans voor Gijs Olde Scholtenhuis. De beslissende pass om uit te scoren ontbrak het eerste halve uur. In de 22e minuut kon de spits van DETO vrij koppen maar de bal ging naast, terwijl doelman Niels Ensink al wel in de goede richting dook. Zo waren er over en weer kansen, zoals in de 35e minuut voor Jesse Kip aan Quick zijde en een minuut later voor DETO, dat een schot tot corner zag gestompt door Niels.

 

Iedereen legde zich al neer  bij een ruststand van 0-0, maar Luuk Geelen dacht daar anders over. Met een juweel van een schot vanaf 25 meter verdween de bal onhoudbaar in de rechter bovenhoek van het doel: 0-1. Echt een wereldgoal. Toch wel een actie waar Luuk patent op lijkt te hebben. Gewoon soms proberen en de kans op een doelpunt is dan behoorlijk.

 

Na rust kwam Quick’20 goed uit de startblokken met twee prima schoten van Peter Ilia die door de doelman werden gekeerd. DETO kwam na rust meer en meer opzetten, maar de beste kansen waren in het begin voor Quick’20. Het was ook Quick’20 dat scoorde. Frank Eulderink kreeg in de 70ste minuut de bal op de middenlijn, via een been van een tegenspeler. Met zijn snelheid ging hij alleen op de doelman af en net op tijd schoof hij de bal over de lijn.

 

DETO zette daarna alles op alles om terug te komen in de wedstrijd. Vooral met veel lange en diepe ballen in de doelmond en met extra lange invallers in de voorhoede. Het zag er lang niet naar uit dat DETO zou scoren. Maar dat gebeurde toch nog vlak voor tijd toen Sten Knol niet goed werd gedekt en vrij kon inschieten; 1-2. Quick’20 kreeg het daarna nog even Spaans benauwd. Ook door de liefst zeven minuten blessuretijd.De voorsprong werd echter toch bekwaam over de streep getrokken en Quick’20 won zo verdiend met 1-2. Een prima prestatie tegen het zeker niet slechte DETO.

Na drie opeenvolgende overwinningen is Quick’20 nu gestegen naar de zesde plaats.

 

Vierde divisie D.
DETO – Quick’20 1-2 (0-1).
Score: 
43. Luuk Geelen 2-0, 70. Frank Eulderink 0-2, 89. Sten Knol 1-2.

Quick’20: Niels Ensink, Mike Tanke (46. Wout Droste), Bart Huyts, Yannick Heskamp, Tim Zwienenberg, Gijs Olde Scholtenhuis, Thomas Bosch, (76. Furkan Akova), Luuk Geelen, Frank Eulderink (87. Ryan Snelders), Jesse Kip (76. Lennart Jansink), Peter Ilia (87. Yusuf Koroma).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube