Nieuws

Pakt Quick’20 zaterdag de derde overwinning op rij?

vrijdag 24 november 2023 - 1e selectie


Na Excelsior’31 en TVC’28 speelt Quick aanstaande zaterdag wederom een onvervalste derby tegen DETO. Twee ploegen die niet eerder tegen elkaar speelden in competitieverband.

DETO staat slechts dertiende met 10 punten. Het vertoonde spel van de Vriezenveense club is ruim voldoende, echter de aanvallers laten nog te veel kansen onbenut en belonen de ploeg daarmee onvoldoende. DETO haalde voor het laatst de volle winst op 30 september thuis tegen Be Quick 1887. De daaropvolgende 6 duels haalde de ploeg 4 punten uit even zoveel gelijke spelen.

Afgelopen zaterdag speelde DETO uit met 2-2 gelijk bij Excelsior’31. Tv beelden toonden dat winst meer dan verdiend was geweest. Dit werd ook toegegeven door trainer Jos van der Veen van de Rijssenaren. Deze week won DETO uit in de 2e bekerronde met 1-2 bij eerste klasser asv Dronten, vorig seizoen nog tegenstander van Quick’20.

Quick’20 haalde in de vorige vier duels wel liefst 9 punten en staat nu achtste met 17 punten uit 12 wedstrijden. Eerst werd er bij Longa’30 met 0-1 gewonnen en daarna ging het thuis keihard onderuit tegen VVOG met 0-6. Die zeperd werd ruimschoots goedgemaakt door uit bij TVC’28 met 0-3 te winnen en afgelopen zaterdag thuis met 7-1 tegen Be Quick 1887.

Ook voor Quick was er deze week een overwinning in de 2e bekerronde. Afgelopen woensdag werd er met 9-1 thuis gewonnen van vierdeklasser PAX. De selectie van Quick’20 is fit. Het aantal geblesseerde spelers is bijna nul. Een goed teken want dan kan er vaker met dezelfde opstelling worden gestart en raakt het team steeds beter op elkaar ingespeeld.

Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen DETO en Quick’20. DETO speelt op Sportpark Het Midden, Schout Doddestraat 46 te Vriezenveen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube