Nieuws

Quick’20 in 2e helft oppermachtig en wint met 0-3 bij TVC’28

maandag 13 november 2023 - 1e selectie


Al in de 1e minuut een kleine fout achterin bij Quick’20, TVC profiteerde er niet van. Even later was het aan de andere kant wel raak. Door een schitterende actie van Peter Ilia kwam de bal bij Thomas Bosch, die de bal beheerst in de verste hoek voor de keeper schoot, 0-1.

Dat is nog eens lekker beginnen, TVC dacht wat gebeurt hier dan en was daarna 20 minuten meer in balbezit dan Quick’20 met in de 18e minuut een goede scoringskans voor de thuisclub. Daarna was Quick’20 weer wat sterker en in de 24e minuut gaf Gijs Olde Scholtenhuis de bal op rechts aan Frank Eulderink die een voorzet op maat afleverde, er was niemand om de bal in te koppen. Even later een vrije bal voor de thuisclub op de hoek van het zestienmetergebied, keeper Niels Ensink stond op de goede plek. Het schot van Frank in de 37e minuut leverde Quick een hoekschop op en kort voor rust had Quick’20 twee goede kansen, er werd zelfs een bal van de doellijn gehaald door een verdediger van de thuisclub.

In de tweede helft was Quick’20 oppermachtig en leek het de zege al gauw veilig te stellen door een doelpunt in de 48e minuut van Peter Ilia. Zijn solo actie bekroonde hij met een prachtig schot tussen de palen en de doelman was wederom kansloos 0-2.
Daarna speelde de wedstrijd zich vooral af op de helft van TVC’28, counterde Quick’20 supersnel en maakte het goed gebruik van de geboden ruimtes, het enige wat eraan mankeerde waren meer goals. Frank liet weer geregeld zien dat hij langzaam op zijn oude goede niveau komt en Thomas Bosch speelde ijzersterk op het middenveld, dat het sterkste wapen was van Quick’20. Het leek er geen moment op dat TVC nog terug in de wedstrijd zou komen, de linksbuiten van TVC probeerde het wel maar routinier Wout Droste was te sterk voor hem. Na een assist van Thomas Bosch maakte Luuk Geelen een kwartier voor tijd de 0-3, wat tevens de eindstand werd.

Al met al een ruime overwinning voor Quick’20, waar niet direct op werd gerekend vooraf. De uitslag deed geheel recht aan het zeker in de tweede helft prima spelende Quick’20 en belooft veel goeds voor de komende wedstrijden.
Aanstaande zaterdag thuis tegen oude bekende Be Quick 1887, dat op de 16e en laatste plaats staat, maar zaterdag wel met 0-0 thuis gelijk speelde tegen koploper Excelsior’31. Quick’20 zal erop zijn gebrand eindelijk thuis de eerste driepunter te pakken!

 

TVC’28 – Quick’20 0-3 (0-1).
Score: 3. Thomas Bosch 0-1, 48. Peter Ilia 0-2, 75. Luuk Geelen 0-3.
Quick’20: Niels Ensink, Wout Droste, Bart Huyts, Yannick Heskamp, Tim Zwienenberg, Gijs Olde Scholtenhuis, Thomas Bosch (81. Milan Braam),Luuk Geelen (68. Mike Tanke), Frank Eulderink, Jesse Kip (72. Thimo Herr), Peter Ilia (72. Thom Weierink).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube