Quick’20 O23 thuis tegen DVS’33 O23 op jacht naar zesde overwinning op rij

vrijdag 10 november 2023 - O23-1

Morgen, zaterdag 11 november 2023, speelt het opleidingsteam van Quick’20 thuis de topper tegen de huidige nummer drie van de ranglijst DVS’33 O23.

Quick’20 O23 is in de eerste divisie aan een hele goede reeks bezig. De laatste vijf wedstijden werden allemaal gewonnen, waaronder de uitwedstrijd tegen de tegenstander van aankomende zaterdag.

Afgelopen zaterdag werd ADO’20 O23, zeker ook een kandidaat voor de titel, met 4-2 verslagen. In de wedstrijd tegen DVS’33 O23, die op het hoofdveld zal worden gespeeld, zullen de spelers wederom een hoog niveau moeten halen om de wedstrijd met een goed resultaat af te sluiten. In de uitwedstrijd werd er lang tegen een 2-1 achterstand aan gekeken. In de 85 minuut maakte invaller Joris Smellink gelijk, waarna er in de blessuretijd nog twee keer werd gescoord (90+2 de 2-3 door Yannick Dam en 90+6 de 2-4 door Joris Smellink)

Het belooft dus weer een spannende wedstrijd te worden.