Nieuws

Quick’20 op eigen veld keihard onderuit: 0-6

maandag 6 november 2023 - 1e selectie


De hoofdmacht van Quick’20 kreeg zaterdagmiddag een flinke draai om de oren. Hoogvlieger VVOG mocht liefst zes keer scoren tegen de manschappen van trainer Erik Hazewinkel.

Maar vaak vertellen cijfers niet de volledige waarheid en dat was nu ook het geval. Natuurlijk viel er op de overwinning van de ploeg uit Harderwijk helemaal niets af te dingen. Maar een 0-6 uitslag was wel wat geflatteerd. In de rust stond er namelijk nog maar 0-1 op het scorebord (Patrick Joshua zette de gasten in de 18e minuut op voorsprong), maar de laatste fase voor én de eerste fase na rust kwam Quick’20 beter in het spel. En vooral: in die fase beet het ook meer van zich af.

Toen Job Hoogedoorn echter in de 53e minuut VVOG op 0-2 zette, werd al snel duidelijk dat het een moeilijke middag zou worden voor Quick’20. Door individuele fouten van Quick’20 en door de pure klasse van de kampioenskandidaat uit Harderwijk stond er na dik negentig minuten 0-6 op het bord. Wederom een nederlaag voor Quick’20 in vertrouwde omgeving, het wachten blijft op de eerste zege dit seizoen op eigen veld.

Positief is in elk geval dat er steeds meer spelers terugkomen van blessures. Zo is het mooi om te zien dat Tim Zwienenberg, die vorige week tegen Longa’30 zijn rentree maakte in de basis, zijn oude vorm terugkrijgt. Komende zondag speelt Quick’20 de derby tegen TVC’28, voor de eigen fans dé mogelijkheid om Quick’20 eens in een uitwedstrijd aan te moedigen. Dat kan ook per fiets, want supportersvereniging Black&White organiseert een fietstocht naar Tubbergen.

Quick’20-VVOG 0-6 (0-1)
18. Josha 0-1, 53. Hoogedoorn 0-2, 67. Van Warven 0-3, 72. Leeflang 0-4, 76. Josha 0-5, 80. Leeflang 0-6.
Opstelling Quick’20: Ensink; Huyts, Heskamp, Snelders (66.Akova), Zwienenberg (73.Tanke); Geelen, Olde Scholtenhuis, Bosch (66.De Louw); Ilia (71. Herr), Kip, Eulderink (71.Getkate).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube