Nieuws

Voorbeschouwing: Quick’20 opzoek naar eerste thuiszege tegen VVOG

vrijdag 3 november 2023 - 1e selectie


VVOG uit Harderwijk is opgericht op 13 mei 1927 als zondagvereniging. Vanaf 1945 wordt er ook op zaterdag gevoetbald bij Voetbalvereniging Ons Genoegen en dat is voor Zaterdag 1 al decennia lang de vaste speeldag evenals voor alle jeugdteams en op 3 na alle seniorenteams.

 

Afgelopen zaterdag speelden de degradanten uit de derde divisie van afgelopen seizoen VVOG en Excelsior’31 in de vierde divisie tegen elkaar met 2-2 gelijk in Harderwijk. Excelsior’31 maakte  de gelijkmaker diep in blessuretijd. Dat was even slikken voor de thuisclub want daardoor bleef het verschil tussen de teams op de ranglijst 2 punten in het voordeel van Excelsior. In de strijd om de 1e periodetitel over 10 wedstrijden hebben Scherpenzeel en Excelsior 21 punten en VVOG en Rohda R. 19. Aanstaande zaterdag wordt de winnaar van de 1e periode dus bekend.

 

Dat VVOG nog meedoet in de strijd om de 1e periodetitel is misschien een nadeel voor Quick’20, VVOG moet dan wel zelf winnen en hopen dat de concurrenten voor die plek punten verspelen. Quick’20 is er natuurlijk op gebrand voor het eigen trouwe publiek te winnen. Quick’20 wil de 1e periode graag afsluiten met een overwinning en waar de thuisclub nog steeds wacht op de 1e thuiszege, heeft VVOG uit alles nog gewonnen en scoren hun voorwaartsen tot nu veel meer dan hun collega’s van Quick’20.

 

VVOG staat derde met 19 punten en 27 goals voor en 11 tegen. Quick’20 staat negende met 11 punten en 11 goals voor en 15 tegen. Quick’20 verloor thuis van de nummers 1 en 2 Scherpenzeel en Excelsior’31 en speelde gelijk tegen Pelikaan S en Buitenpost. Uit werd er verloren van Heino en MASV en gewonnen van SDVB, AZSV en afgelopen zondag van Longa’30

 

Na de fraaie eerste winst op zondag met 0-1 bij Longa’30 wil Quick’20 de ingezette winnende lijn graag voortzetten met de eerste thuiswinst op zaterdag en zo langzaam omhoog klimmen op de ranglijst. Enthousiaste steun van de Quick supporters aan hun elftal is meer dan welkom, zodat de 1e periode kan worden afgesloten met de 1e thuiszege dit seizoen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube