Nieuws

Driemaal is scheepsrecht voor Quick’20 met 0-1 winst bij Longa’30

dinsdag 31 oktober 2023 - 1e selectie


Twee keer lukte het niet om op zondag te winnen. Afgelopen zondag was het zover door in de derde poging wel te slagen. Longa’30 werd in Lichtenvoorde met 0-1 verslagen. Daarmee werd Quick’20 eindelijk verlost van de hatelijke nul punten in 2 wedstrijden op zondag.

 

Quick’20 was de hele wedstrijd beter aan de bal en als de eindpass wat zorgvuldiger was geweest had de score hoger uit kunnen vallen. En goede kansen waren er wel degelijk. De enige en winnende goal van de wedstrijd scoorde Jesse Kip in de 42e minuut. Vanuit de omschakeling speelde Gijs Olde Scholtenhuis hem strak aan vanaf de middellijn en op randje van buitenspel en in een 1 op 1 situatie was hij te snel voor de verdedigers van Longa’30, 0-1, tevens ruststand en naar later bleek ook de eindstand!

 

In de tweede helft speelde het duel zich hoofdzakelijk af op de helft van Quick’20, echt gevaarlijk waren de voorwaartsen van Longa’30 niet, mede door het knappe verdedigen van de zwart-witten die geen kans weggaven. Ook een slotoffensief van de thuisploeg leverde geen resultaat op.

In de laatste minuten kregen nog 2 spelers van Longa’30 rood, eentje met tweemaal geel en de ander met direct rood. Met opgeheven hoofd, een 0-1 winst en drie punten rijker op zondag, stapte Quick’20 van het veld.

„We hebben echt goed verdedigd en Longa buiten de zestien gehouden in een verder gelijk opgaande wedstrijd”, analyseerde trainer Erik Hazewinkel van Quick’20.

 

Voor de thuisclub viel er zondag dus niets te genieten en Quick’20 reisde met een zeer voldaan gevoel terug en het Quick clublied is gelukkig tegenwoordig bij iedereen bekend en werd uit volle borst meegezongen zowel onderweg als bij thuiskomst bij Markt’19.

Vierde divisie D.
Longa’30 – Quick’20  0-1 (0-1).
Score: 42. Jesse Kip 0-1

 

Quick’20: Niels Ensink, Bart Huyts, Wes de Louw, Yannick Heskamp, Tim Zwienenberg, Gijs Olde Scholtenhuis, Thomas Bosch (64. Thom Weierink), Luuk Geelen, Frank Eulderink (81. Levi de Munck Mortier), Jesse Kip (81. Mike Tanke), Peter Ilia (73. Furkan Akova).

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube