Nieuws

Voorbeschouwing: Quick’20 ontvangt het Friese Buitenpost

vrijdag 13 oktober 2023 - 1e selectie


Op 1 mei 1942 is voetbalvereniging VV Buitenpost opgericht, een amateurvoetbalvereniging uit Buitenpost, gemeente Achtkarspelen, provincie Friesland, Het speelde 7 jaren in de eerste klasse en vanaf 2018 in de hoofdklasse, sinds vorig seizoen vierde divisie genaamd.

Trainer van Buitenpost is Kevin Waalderbos, vroeger een ware plaaggeest voor elke tegenstander als voorhoedespeler van Be Quick 1887, waar hij later trainer werd en Quick’20 weer tegenkwam in de toenmalige hoofdklasse.

Buitenpost heeft 8 punten, eentje meer dan Quick’20. Thuis haalde het in 4 duels slechts één punt en werd er o.a. van de toppers Scherpenzeel en Excelsior’31 verloren. Uit is de club nog ongeslagen met zeges bij Deto en Rohda R. en een gelijkspel tegen SDVB.

Het verhaal van Quick’20 is wel bekend. Thuis werd er verloren van de toppers Scherpenzeel en Excelsior’31. Uit werd er tweemaal gewonnen en wat iedereen nog steeds verbaasd is dat er zowel van MASV als Heino uit werd verloren op het moment dat die ploegen nog niet hadden gewonnen. Een bittere pil voor de selectie, staf en supporters. Als er eens zes punten meer waren behaald, als… telt niet!

Er zijn nog steeds veel geblesseerden evenals bij het Nederlands elftal. Die vergelijking gaat natuurlijk niet op want daar wordt er veel meer gevoetbald in wedstrijdverband en komen de spelers helemaal niet tot rust en is de kans op blessures veel groter.

We hopen op enthousiaste steun van de Quick supporters aan hun elftal, zodat er na 2 nederlagen en 1 gelijkspel thuis de 1e zege van dit seizoen wordt behaald en de drie punten in Oldenzaal blijven. Met een tomeloze inzet en het geloof in eigen kunnen kan Buitenpost worden verslaan.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube