Nieuws

Voorbeschouwing Heino – Quick’20

vrijdag 6 oktober 2023 - 1e selectie


Aanstaande zondag speelt Quick’20 voor de 2e keer binnen 15 dagen op zondag een uitwedstrijd. Tegenstander Heino is een zondagclub en dan wordt er thuis zondags gespeeld tegen een niet principiële zaterdagclub, wat Quick’20 is.

Quick’20 moet nog wennen aan het spel in de vierde divisie en verloor thuis kansloos van Scherpenzeel en Excelsior’31. Uit werd er gewonnen van SDV Barneveld en AZSV. De laatste twee wedstrijden werd er maar 1 punt gehaald. Eerst werd uit onverwachts en onnodig verloren bij het toen nog puntloze MASV, dat daarmee voor het eerst won.

Afgelopen zaterdag werd er thuis gelijk gespeeld tegen Pelikaan S. met 1-1. Met 10 man werd er vooral na de 0-1 prima gespeeld en dat het slechts gelijk werd was jammer. Een overwinning was mogelijk. Heino heeft 2 punten uit 6 met drie goals voor en 14 tegen na 2 gelijke spelen tegen Rohda R. en Scherpenzeel en verlies tegen Deto, Berkum, SDVB en Excelsior’31.

Quick’20 heeft 7 punten uit 6 met 7 voor en 10 tegen. Quick’20 verloor van Scherpenzeel, Excelsior’31 en MASV, speelde gelijk tegen Pelikaan S en won van SDVB en AZSV. De sceptici zullen wel denken: MASV had nog niets gewonnen en won van Quick’20 en nu zal dat bij Heino ook gebeuren. Wie reëel is met in het achterhoofd het verloop van de wedstrijd  in Arnhem en de tweede helft tegen Pelikaan weet wel beter.

Quick’20 moet in staat worden geacht eindelijk weer te winnen ook al zal Heino er alles aan doen om de eerste overwinning van dit seizoen te boeken en daarmee de aansluiting met de middenmoot weer te maken. Quick’20 is er juist op gebrand om ook met een door veel blessures geplaagde selectie de 3e uitwinst te pakken en direct in de middenmoot te komen.

Keeper Niels Ensink is weer fit, of hij zondag speelt is nog onbekend. Wout Droste is zondag eveneens beschikbaar omdat hij als teammanager van Go Ahead Eagles zaterdagavond al bezet is.

 

Het zou mooi zijn als Quick’20 wint om zo vast een voorschot te nemen op de 103e verjaardag van de vereniging  op donderdag 12 oktober 2023.

 

Heino speelt op sportpark “De Kampen, Stationsweg 10, 8141 SC Heino.

 

 

 

 

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube