Nieuws

Quick’20 haalt thuis eerste punt met 10 man

zondag 1 oktober 2023 - 1e selectie


Bij Quick’20 lijkt het of de lijst met langdurig geblesseerden niet minder wordt en dan komen er ook nog schorsingen bij van één of meer wedstrijden. Dat is langzamerhand een gegeven waar de technische staf mee te handelen heeft.

In 6 wedstrijden speelde Quick’20 met 3 verschillende keepers en ze zijn alle drie betrouwbare sluitposten. Tegen Pelikaan S stond Jelle Huitink in het doel. Niels Ensink is nog geblesseerd en Justin Juffer is geschorst. Jelle deed het prima. Daarnaast stonden er nog twee van de vier uit de O23-1 in de basis (Levi de Munck Mortier en Thom Weierink ), Micky Wevers kwam direct na rust binnen de lijnen en viel Bas Nijhuis in de  blessuretijd nog in.

 

Het hele duel kenmerkte zich door veel foute passes aan beide kanten. Tegen het fysieke sterke Pelikaan S had Quick’20 het in de eerste helft moeilijk zonder dat het ernstig in gevaar kwam. Quick’20 creëerde ook weinig mogelijkheden en de ruststand was 0-0. In de 2e minuut van de blessuretijd in die helft werd Loed Keizer met direct rood van het veld gestuurd na een overtreding waarmee hij volgens de scheidsrechter met gestrekt been inkwam. Waarschijnlijk was hij de enige die dat zo zag, gevolg was wel dat Quick’20 met 10 man aan het tweede bedrijf begon.

 

Na rust deed Quick’20 het met tien man verrassend goed en ook de wisselingen in de tweede helft pakten goed uit. Wel was het Pelikaan S dat in de 64e minuut op voorsprong kwam, nadat Omar Kavak vrij eenvoudig met een afstandsschot de 0-1 maakte. Nu zou het wel heel zwaar worden met een man minder.

Niets was minder waar, vanaf dat moment speelde Quick’20 prima en twee minuten later scoorde Cas Goorhuis Oude Sanderink de gelijkmaker met een fraaie kopbal uit een voorzet van Luuk Geelen, 1-1. De rest van de wedstrijd was het een en al Quick’20 en Frank Eulderink was een paar keer dichtbij een doelpunt, dit keer lukte dat nog niet, in de toekomst zal hij zo spelend vast weer geregeld scoren.

In de 85e minuut smeekte heel Quick’20 om een strafschop na duidelijk opzettelijk hands van een verdediger van een Pelikaan S. De arbiter en zijn assistent lieten gewoon doorspelen. Ook in de eerste helft leek Quick’20 al recht te hebben op een penalty na een overtreding op Levi de Munck de Mortier. Ook toen werd die niet gegeven en dat leek ook moeilijker te beoordelen door de scheidsrechter dan in het tweede geval.

In de slotminuut leek het toch nog mis te gaan na een counter van Pelikaan S, gelukkig ging de bal voorlangs het doel. Quick’20 haalde zo met tien man een verdiend éen punt, het eerste thuis dit seizoen. Met een beetje meer fortuin had het de winst kunnen pakken.

 

Volgende week zondag 8 oktober volgt het uitduel bij Heino om 14.00 uur.

 

Vierde divisie D.
Quick’20 – Pelikaan S 1-1 (0-0).
Score: 
64. Omar Kavak 0-1, 66. Cas Goorhuis Oude Sanderink 1-1.

Quick’20: Jelle Huitink, Bart Huyts, Yannick Heskamp, Ryan Snelders,
Loed Keizer (45+2. Rood), Luuk Geelen, Cas Goorhuis Oude Sanderink,  Thom Weierink (62. Furkan Akova), Levi de Munck Mortier (62. Frank Eulderink), Peter Ilia (46. Micky Wevers), Jesse Kip (83. Tim Zwienenberg).

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube