Nieuws

Week van de scheidsrechter 2023

donderdag 28 september 2023 - Algemeen


Zonder scheidsrechters en assistent-scheidsrechters geen voetbal! In de week van de scheidsrechter van 30 september tot en met 8 oktober besteden we hieraan extra aandacht.

Iedereen weet dat het lastig is om alle wedstrijden vanaf de JO12 van een scheidsrechter te voorzien. Gelukkig lukt dat ieder jaar een beetje beter. De afgelopen seizoenen hebben we telkens 7 jeugdscheidsrechters opgeleid. We hopen ook dit jaar weer diverse Stagiaires te begroeten en hen op te leiden.

We hebben inmiddels een leuke enthousiaste groep die wordt begeleid door Bas Nijhuis, Rick Huyts, Fatih Capar, Benno Smidt, Jos Engbers en Patrick Kip. Alle scheidsrechters krijgen hun opleiding overigens deels via de vereniging en de KNVB. Daarnaast zorgen we ervoor dat ze de juiste materialen hebben.

Onlangs hebben we bijvoorbeeld onze vlaggen vernieuwd zodat dat ook weer voor elkaar is.

Groeten en een mooi voetbalseizoen toegewenst,
De Scheidsrechterscommissie.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube