Nieuws

Quick’20 verliest op zondag van MASV met 1-0

dinsdag 26 september 2023 - 1e selectie


De hele wedstrijd werd gekenmerkt door vele foute passes aan beide kanten. Toch was er het eerste half uur voor Quick’20 geen vuiltje aan de lucht. Het had een duidelijk veldoverwicht tegen het verdedigende MASV. Dan moet een bal een keer goed vallen om op voorsprong te komen.

Het zat weer niet mee toen Thomas Bosch al na 16 minuten geblesseerd uitviel met een hamstringblessure. Cas Goorhuis Oude Sanderink verving hem. Er staat bijna een heel elftal aan geblesseerden langs de kant, het aantal wordt niet minder en het zijn langdurige blessures. Zo kon het dat Matz Verdam uit de JO19-1 gisteren op 18 jarige leeftijd zijn debuut maakte in het eerste elftal en hij deed dat niet onverdienstelijk. Ook kwamen er twee spelers uit de O23-1 als wissels in.

Die jongens doen hun stinkende best maar het is uiterst moeilijk mee te doen in een team waar de basiself wekelijks wijzigt en de automatismen er nog niet zodanig zijn ingeslepen dat je moeiteloos kunt meedraaien. Als het even tegenzit kan de jeugd het tij ook zo niet keren.

Wout Droste had geen geluk met zijn afstandsschot in de 26e minuut dat onbereikbaar voor de goalie van MASV de buitenkant van de paal raakte.
In de 27e minuut de eerste aanval voor MASV, en….meteen raak. Een corner werd doorgekopt en door de vrijstaande Nick Bijlsma tegen het net gekopt, 1-0. Daarna haf Wout Droste weer pech, zijn schot ging net naast. Het manco bij Quick’20 was ook wel dat er te weinig werd geschoten op het doel als dat wel kon. De keeper van MASV had daardoor in feite een rustige middag.

In de 2e helft probeerde Quick’20 van alles met drie wissels in de 65e minuut en Frank Eulderink liet zien dat hij op de weg terug is. De echte kansen waren voor MASV, de prima keepende Justin Juffer stond steeds op de goede plek. De echte druk van Quick’20 bleef uit en het zat gisteren ook niet mee.

De gelijkmaker kwam er niet en het was sneu voor doelman Justin Juffer dat hij in de 93e minuut tegen een rode kaart aanliep na een ongelukkige actie. Het was voor MASV de eerste zege na vier opeenvolgende nederlagen.

Op zich een wedstrijd om gauw te vergeten en op naar de eerstvolgende thuiswedstrijd op 30 september tegen Pelikaan S uit Oostwold.

Vierde divisie D.
MASV – Quick’20 1-0
Score: 27. Nick Bijlsma 1-0.
Quick’20: Justin Juffer, Bart Huyts, Yannick Heskamp, Ryan Snelders (65. Micky Wevers), Loed Keizer (65. Furkan Akova)), Luuk Geelen, Thomas Bosch (16. Cas Goorhuis Oude Sanderink), Wout Droste (65. Frank Eulderink), Matz Verdam (79. Stefano Zeeuw), Peter Ilia, Jesse Kip.

 

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube