Nieuws

Voorbeschouwing MASV – Quick’20

zaterdag 23 september 2023 - 1e selectie


Op zondag spelen. Dat gebeurt dit seizoen vaker voor Quick’20 door de nieuwe indeling met zaterdag- en zondagteams in één competitie.

Alle thuiswedstrijden speelt Quick’20 op zaterdag, tegen de zondagclubs worden de uitwedstrijden in het algemeen op zondag gespeeld en dit seizoen morgen voor het eerst uit tegen MASV in Arnhem. In de voorbereiding verloor Quick’20 in Delden op 12 augustus 2023 met 4-2 van MASV. In de competitie zijn de resultaten van Quick’20 tot nu beter dan die van de Midden Arnhemse Sport Vereniging die dit jaar haar 90 jarig bestaan viert.

 

Wedstrijden MASV en Quick’20 eindigden als volgt:

  • 2608 MASV thuis 1-2 verlies tegen Rohda R. – Q’20 thuis 0-3
    Scherpenzeel.
  • 0209 MASV uit 3-0 verlies Sch.zeel – Q’20 wint met 1-2 bij SDVB.
  • 0909 MASV thuis 0-1 verlies SDVB – Q’20 thuis 1-3 tegen Exc’31.
  • 1609 MASV uit 6-3 verlies Exc’31    – Q’20 uit 1-3 winst bij AZSV

 

MASV heeft 0 punten uit vier met 4 doelpunten voor en 12 tegen.

Quick’20      6 uit             vier    ,,  6        ,,             ,,     ,,   8     ,,   .

 

MASV wil eindelijk wel eens de eerste winst behalen en zeker voor het eigen publiek. Trainer Dennis van Beukering zal het dan ook weinig moeite kosten om zijn team optimaal te motiveren, vooral na de grote nederlaag vorige week bij Excelsior’31.

 

Quick’20 doet het uit goed met de optimale score van zes punten uit twee en de ploeg van trainer Erik Hazewinkel zal die lijn ook graag morgen doorzetten in Arnhem. Het spel van Quick’20 gaf vorige week alle reden voor een positief vervolg en de jongens zijn erop gebrand om de tweede opeenvolgende uitzege te halen en daarmee driemaal winst uit.

 

Ga onze spelers steunen en reis af naar MASV.
De vereniging speelt op Sportpark Malburgen-West, Dovenetellaan 150, 6841 EE, Arnhem

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube