Nieuws

Arnold Bruggink en Joseph Oosting vermaken bezoekers van presentatieavond

dinsdag 19 september 2023 - 1e selectie


Hoog bezoek bij Quick’20 maandagavond! Niemand minder dan trainer Joseph Oosting en technisch directeur Arnold Bruggink waren te gast op de presentatieavond, die voor het eerst sinds een paar jaar weer werd gehouden.

De twee FC Twente-mannen kwamen vanzelfsprekend in opperste stemming naar Oldenzaal, met een heerlijke wedstrijd tegen Ajax als verse herinnering. De Amsterdammers werden met 3-1 verslagen met bij vlagen fantastisch voetbal. Bruggink en Oosting reageerden openhartig op de vragen van discussieleider Tijmen van Wissing, FC Twente-watcher van RTV Oost.

Beide mannen speelden in het verleden bij Quick’20; Bruggink als jeugdspeler van Stevo, Oosting als voetballer van WKE. Maar natuurlijk ging het vooral over de successen van FC Twente van nu, maar ook gaven beide mannen hun visie op de toekomst.
De presentatieavond voor sponsors en commissieleden van Quick’20 begon met toespraken van Quick’20-voorzitter Eddy Gelhever en Jaap Hiestand, preses van Quick Business. Emma de Nooij, presentatietalent uit Oldenzaal, presenteerde de eerste selectie en deed dat op geheel eigen en vooral luchtige wijze.

Ook de trainer en aanvoerster van het aanwezige dames 1 kregen de gelegenheid zich voor te stellen.


Op het einde van de avond werd het fonkelnieuwe presentatiemagazine aangeboden aan Eddy Gelhever en hoofdsponsor Peter Siers.


Het kleurrijke blad wordt komende week bij alle leden thuis bezorgd.

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube