Nieuws

Jeugdig Quick’20 wint verdiend van AZSV met 1-3

zondag 17 september 2023 - 1e selectie


Tijdens de warming-up bleek dat keeper Niels Ensink niet kon spelen. Zijn vervanger Justin Juffer toonde zich een bekwame en betrouwbare vervanger. Quick’20 won verdiend tijdens de Aaltense kermis. AZSV begon wel goed met in de 7e minuut een schot naast en daarna een goede scoringskans en had pech dat in de 11e minuut de bal tegen de binnenkant van de paal ging en niet in het doel.

Langzamerhand wist Quick’20 zich aan de druk te onttrekken en nam het heft in handen. Na eerst een kleine mogelijkheid voor Jesse Kip volgden meerdere mooie aanvallen die net op het laatst stranden in schoonheid. Er werd te weinig op doel geschoten de eerste helft.

In de 35e minuut bepaalde Thomas Bosch de ruststand op 0-1. Een pass van Bart Huyts nam hij met de rug naar het doel uit de draai aan en met buitenkant voet plaatste hij de bal met een korte boog schuin naast en achter de keeper, een juweel om in te lijsten.

 

In de tweede helft was het kort AZSV dat het spel bepaalde, daarna toch hoofdzakelijk Quick’20. In de 53e minuut dacht de hele Quick-familie aan een strafschop toen Luuk Geelen in het zestienmetergebied omver werd gelopen, de scheidsechter stond er dicht op en liet doorspelen. Quick’20 had prachtige aanvallen in de tweede helft, het laatste tikje en de finesse voor een treffer ontbrak nog.

Toch kon de 2e treffer niet uitblijven en in de 58e minuut kon Peter Ilia een voorzet op melkbussenhoogte van Jesse kip beheerst inschieten, 0-2. Nu ging AZSV alles of niets voetballen en in de 71e minuut tikte Justin Juffer een afstandsschot met uiterste inspanning via de paal tot corner.

Vier minuten later viel toch de aansluitingstreffer toen Benjamin Rotters van AZSV vrij kon inkoppen, 1-2. Het leek even moeilijk te worden voor Quick’20, echter ook aan de andere kant kwamen kansen en in de 89e minuut speelde Cas Goorhuis Oude Sanderink diep op Luuk Geelen en die maakte de 1-3.

 

Een prachtige overwinning voor Quick’20 dat zo de eerste twee thuiswedstrijden verloor, maar nu tweemaal uit won. Volgende week uit naar MASV uit Arnhem.nSpelend zoals gisteren kan Quick’20 het vervolg van de competitie met veel vertrouwen tegemoet zien.

 

Vierde divisie D.
AZSV – Quick’20 1-3
Score: 
35. Thomas Bosch 0-1, 58. Peter Ilia 0-2, 75. Benjamin Rotters 1-2, 89. Luuk Geelen 1-2.

Quick’20: Justin Juffer, Bart Huyts, Yannick Heskamp, Ryan Snelders, Loed Keizer (63. Furkan Akova), Luuk Geelen, Thomas Bosch (46. Levi de Munck Mortier), Gijs Olde Scholtenhuis, Peter Ilia (78. Stefano Zeeuw), Jesse Kip (63. Lars Getkate), Thom Weierink (71. Cas Goorhuis Oude Sanderink).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube