Nieuws

Voorbeschouwing AZSV – Quick’20

vrijdag 15 september 2023 - 1e selectie


“AZSV kan zich opmaken voor de kermiswedstrijd tegen Quick’20 en zich revancheren voor de eerste helft tegen TVC’28”. Deze mooie slotzin staat in het verslag van de wedstrijd TVC’28-AZSV van afgelopen zaterdag die de Tubbergenaren wonnen met 2-0.

Vooral die laatste nederlaag in Tubbergen deed AZSV-trainer Martijn Beltman pijn. ,,Die wedstrijd hebben we dinsdag besproken en afgesloten. Ik denk dat we klaar zijn voor Quick’20. We hebben eerder dit seizoen en in de voorbereiding laten zien dat we wel wat kunnen.”

Quick’20 kan dus de borst nat maken voor de Aaltenaren. Dit gezegde is wederzijds want de Aaltenaren zullen vast tegen een getergd Quick’20 spelen dat wat heeft goed te maken na de kansloze thuisnederlaag tegen Excelsior’31.

Qua puntentotaal op de ranglijst is er geen verschil tussen de teams, AZSV en Quick’20 staan allebei op drie uit drie.
Wedstrijden AZSV en Quick’20 eindigden als volgt:

  • 26-08 AZSV uit 0-2 winst bij VVOG – Quick’20 thuis 0-3 Scherpenzeel.
  • 02-09 AZSV thuis 0-2 tegen Excelsior’31 – Quick’20 wint met 1-2 bij SDVB.
  • 09-09 AZSV uit 2-0 verlies TVC’28 – Quick’20 thuis 1-3 tegen Excelsior’31.

Het doelsaldo van de Aaltenaren is min 2 en van Quick’20 min 4.

Quick’20 wordt al maanden achtervolgd door veel langdurige blessures en morgen is dat niet anders. Liefst 4 spelers uit de O23 zullen daarom morgen in de basis staan bij het elftal. De motivatie zal er niet minder om zijn om ook de tweede uitwedstrijd tot een goed einde te brengen. Eenvoudig zal het niet worden, het bekende cliché geldt nu ook weer dat er geen makkelijke tegenstanders zijn in de vierde divisie D.

Ga onze spelers steunen en reis af naar AZSV. De vereniging speelt op Sportpark Villekamp, Haartsestraat 57,
7121 WJ, Aalten.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube