Nieuws

Quick’20 O23-1 wint Gerard Westerveld toernooi

zondag 27 augustus 2023 - O23-1


Vandaag, zondag 27 augustus 2023, heeft Quick’20 O23-1 bij hun eerste deelname het Gerard Westerveld toernooi bij De Tubanters 1897 op hun naam geschreven. Het deelnemersveld bestond uit De Tubanters 1897 1, SV Delden 1, RSC Rossum 1 en Quick’20 O23-1

De wedstrijden duurden dertig minuten met daar tussen een kwartier rust. De openingswedstrijd tegen De Tubanters 1897 wordt goed gespeeld en uiteindelijk met 3-0 gewonnen door doelpunten van Levi de Munck Mortier, Jord Oude Elferink en Stefano Zeeuw.

In de tweede wedstrijd tegen SV Delden creëert Quick’20 veel kansen, maar weet deze niet te verzilveren. Quick’20 komt wel op een 1-0 voorsprong; Thom Weierink gaf voor en onder druk van Thimo Herr passeert de verdediger van SV Delden zijn eigen doelman. Daarna creëert Quick’20 wel kansen, maar is het te slordig in de afronding. Twee minuten voor tijd komt SV Delden op gelijke hoogte 1-1, dat tevens de eindstand is.

In de laatste wedstrijd tegen RSC Rossum komt Quick’20 als snel op 1-0 door Jord Oude Elferink. Helaas moet de wedstrijd door het onweer na zo’n kwartier worden gestaakt. Omdat het weer alleen maar slechter wordt werd ervoor gekozen om de wedstijd niet meer het hervatten.

Omdat doelpunten ook worden beloond wint Quick’20 O23-1 met elf punten het toernooi. Uit handen van de weduwe van Gerard Westerveld ontving aanvoerder Bas Nijhuis de wisselbeker.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube