Nieuws

Furkan Akova tekent contract in Turkije

donderdag 10 augustus 2023 - 1e selectie


Furkan Akova maakt geen deel meer uit van de eerste selectie van Quick’20. De verdediger heeft in Turkije een contract getekend bij Çatalcaspor. De club net buiten Istanbul speelt in Turkije in de derde liga.

Furkan is blij met zijn nieuwe uitdaging. Hij zegt dat hij op het complex van de club verblijft, net als meerdere spelers. ‘Het is gewoon net een hotel. Er is ook een sportschool, sportzaal en zelfs een zwembad waar we gebruik van kunnen maken. We gaan veelal met het vliegtuig naar uitwedstrijden.’

Momenteel is Furkan met Çatalcaspor op trainingskamp. ‘We trainen dagelijks twee tot drie keer.’
De competitie begint voor Çatalcaspor en Furkan Akova op 9 september.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube