Nieuws

Quick’20 Vrijdag 2 voor de 11 keer kampioen!

zondag 16 juli 2023 - Algemeen


Vrijdag 23 juni was het zover: Vrijdag 2 behaalt haar 11e kampioenschap in 8 jaar tijd! Op het terrein aan de Bornsedijk, waar de plaatselijke VV dit seizoen haar laatste wedstrijden speelt, werd met speels gemak gedaan wat moest gebeuren: nog minimaal 1 punt behalen.

11 keer kampioen in zo’n kort tijdsbestek ligt natuurlijk niet in de laatste plaats aan de brede selectie die de coaches Bartelink en Kip steeds weer op de vrijdagavonden samenstellen. Minimaal 10 man is iedere vrijdag aanwezig waardoor goed kan worden door gewisseld tijdens de wedstrijden. Inmiddels wordt gedacht aan een nieuw spelsysteem….

De veertigers, vijftigers en bijna zestigers van vrijdag 2 scoren wanneer het nodig is en sluitpost Stamsnieder houdt het doel goed schoon. Daarnaast is het mooi om steeds weer die derby’s tegen Oldenzaal, FC Berghuizen, SDC12 en ook eigen Quick-teams te spelen. De gezelligheid na de wedstrijden is overigens uiteraard bijna net zo belangrijk als het voetbal zelf. Tot slot dank aan vv Oldenzaal die er een mooie feestavond van maakte met een hapje, drankje, DJ, rookbommen en natuurlijk Nederlandstalige muziek! Wij zien uit naar een mooi nieuw seizoen waarbij we overigens nog ruimte hebben voor 1 of 2 versterkingen. De coaches zijn ermee bezig, maar vrije aanmeldingen worden ook in behandeling genomen.

Tot slot zetten we ook altijd een speler in de schijnwerpers: Dat is dit jaar zonder twijfel: John van Benthem. Altijd aanwezig, zet iedereen op de goede plek, vervangt keeper Stamsnieder wanneer nodig en viert een kampioenschap zoals alleen hij dat kan! John: wij rekenen ook komend seizoen op jou in welke rol dan ook!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube