Nieuws

Quick’20 gaat onderuit bij TVC’28

zondag 16 juli 2023 - 1e selectie


De hoofdmacht van Quick’20 heeft het eerste blok van de voorbereiding afgesloten met een 3-1 nederlaag tegen TVC’28.

In Tubbergen zette Jesse Kip Quick’20 op een 0-1 voorsprong, dat deed hij na een assist van Yannick Dam. Na drie minuten was het alweer gelijk. Vlak voor rust had Ryan Snelders de pech dat hij de lat raakte. Na rust besliste de thuisclub het duel in Tubbergs voordeel. TVC’28, dit seizoen ook in de competitie tegenstander van Quick’20, scoorde in de 56e en 80e minuut.

Van de kant van Quick’20 was het een rommelige wedstrijd waarin trainer Erik Hazewinkel veel spelers uit ‘onder 23’ aan het werk wilde zien. De volgende oefenwedstrijd speelt Quick’20 op dinsdag 8 augustus tegen het Haaksbergse Bon Boys, aanvang 20.00 uur.

Opstelling Quick’20: Justin Juffer, Ruben d’Hollosy (68. Cas Goorhuis Oude Sanderink), Ryan Snelders (46. Peter Ilia), Wes de Louw, Yannick Heskamp (68. Guus Wolters), Bas Nijhuis, Daan Oude Veldhuis, Micky Wevers, Yannick Dam (68. Stefano Zeeuw), Jesse Kip (68. Lucas Assen) Yusuf Koroma.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube