Nieuws

Quick’20 begint nieuw seizoen thuis tegen Scherpenzeel

maandag 10 juli 2023 - 1e selectie


Het eerste elftal begint het nieuwe seizoen in het weekend van 26 en 27 augustus met een thuiswedstrijd. VV Scherpenzeel is dan te gast op sportpark Vondersweijde. Net als Quick’20 werd ook Scherpenzeel kampioen in de eerste klasse en promoveerde naar de vierde divisie.

Een week later gaat Quick’20 op bezoek bij SDV Barneveld, waarna op zaterdag 9 september de derby tegen Excelsior’31 in Oldenzaal wordt gespeeld. In het weekend van 11 en 12 november staat TVC’28-Quick’20 gepland.

Bij duels tussen een zaterdag- en zondagclub moeten de clubs onderling uitmaken op welke dag en op welk tijdstip er gespeeld gaat worden.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube