Nieuws

Mooi jaar voor scheidsrechters KVV Quick’20

maandag 10 juli 2023 - Algemeen


Waar staan we?

In oktober begonnen meer dan 10 jeugdscheidsrechters hun Maatschappelijke Stage. Deze rondden zij begin 2023 en 6 hebben er aangegeven door te willen gaan met fluiten. Samen met de groepen van 2021 en 2022 zitten we inmiddels op ruim 20 jeugdscheidsrechters die fluiten. Van deze groep worden diverse jongens ook al ingezet door de scheidsrechtersvereniging NOT, onder meer bij jeugdwedstrijden van FC Twente.

Opleiden is belangrijk

Ook het komende seizoen gaan we weer jeugdscheidsrechters opleiden. Dit zal weer in oktober plaatsvinden. Daarnaast zijn we continu bezig met opleiden. Dit hebben we afgelopen seizoen gedaan met deelname van 8 scheidsrechters aan de verenigingsscheidsrechterscursus. Deze hebben ze allen overigens gehaald. Van hen gaan er 6 door in de SO3 van de KNVB. Daarnaast hadden we ook een spelregelquiz in de winterstop.

Toernooien

Juni is de maand van de toernooien. Onze scheidsrechters worden overal ingezet: van het roemrijke U11 toernooi tot aan diverse andere jeugdtoernooien in de regio voor de zomer. Aan het eind van de zomer op vrijdag 25 augustus en zondag 27 augustus zullen de jongens fluiten bij de FC Noaber Regiocup: een JO15 toernooi bij Quick’20.

Vertier & terugkijken

Aan het einde van het seizoen hebben de jeugdscheidsrechters ook altijd een afsluiting: karten bij Peter Bult van de Kartbaan Oldenzaal. Altijd weer een mooie strijd op de baan. De senior scheidsrechters sluiten af met een BBQ. We kijken terug op een mooi seizoen en natuurlijk ook vooruit naar komend jaar. We kunnen nog wat scheidsrechters gebruiken bij de senioren. Voel je je geroepen geef je dan op! Het wordt zeer gewaardeerd.

 

Groeten en een mooie zomer toegewenst,
De Scheidsrechterscommissie.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube