Nieuws

Hoofdmacht Quick’20 hard onderuit bij HSC’21

zondag 9 juli 2023 - 1e selectie


De hoofdmacht van Quick’20 verloor de tweede oefenwedstrijd zaterdagochtend met ruime cijfers. In Haaksbergen was HSC’21 met 4-0 te sterk voor de zwart-witten.

Bij rust stond de derde divisionist al met 3-0 voor. Tien minuten na de hervatting bepaalde HSC de eindstand op 4-0. Onze nieuwe trainer Erik Hazewinkel is ongetwijfeld een stuk wijzer geworden, voor de spelers een mooi leermoment in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In het doel bij Quick’20 stond debutant Niels Ensink. Hij is afkomstig van ATC’65 en de zoon van Frank Ensink, die jarenlang het doel verdedigde van HSC’21.

Opstelling Quick’20: Niels Ensink, Gijs Olde Scholtenhuis, Ryan Snelders, Bas Nijhuis (46.Yannick Heskamp), Loed Keizer (29. Lennart Jansink/ 37. Jesse Kip), Furkan Akova, Daan Oude Veldhuis, Micky Wevers (46.Ruben d’Hollosy), Yusuf Koroma (46.Lars Getkate / 84.Yannick Dam ), Peter Ilia (46. Luuk Geelen), Yannick Dam (72. Bas Nijhuis)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube