Nieuws

Quick’20, mét teruggekeerde Luuk Geelen, begint voorbereiding met zege

woensdag 5 juli 2023 - 1e selectie


De hoofdmacht van Quick’20 is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Dinsdagavond werd de eerste oefenwedstrijd gespeeld. Op eigen veld werd met 3-1 gewonnen van FC Schüttorf 09.

De debuterende hoofdtrainer Erik Hazewinkel zag Peter Ilia al in de zesde minuut de score openen, na een assist van Jesse Kip. Twee minuten later maakte Furkan Akova de 2-0, dit was tevens de ruststand. Na de thee maakte Peter Ilia ook de 3-0, na voorbereidend werk van Gijs Olde Scholtenhuis. In de 62e minuut bepaalde FC Schüttorf 09 de eindstand op 3-1. Opvallende naam in de Duitse ploeg was de zoon van Bas Martron, bijna net zo behendig met de bal als Bas in zijn beste jaren bij Quick’20.
Opvallende naam bij Quick’20 was die van Luuk Geelen. Na een verblijf bij SVZW en het universiteitsteam van Francis Marion Patriots is de middenvelder terug bij Quick’20.

 

Komende zaterdag speelt Quick’20 de tweede oefenwedstrijd tegen derde divisieclub HSC’21. Dit duel wordt in Haaksbergen gespeeld en begint om 10.30 uur.

 

Quick’20 – FC Schüttorf 09 3-1 (2-0)
Opstelling Quick’20: Jelle Huitink; Ruben d’Hollosy (46. Jort ten Veldhuis), Wes de Louw (46. Bas Nijhuis), Ryan Snelders (46. Yannick Heskamp), Furkan Akova (46. Loed Keizer), Daan Oude Veldhuis (46.Gijs Olde Scholtenhuis), Micky Wevers (46. Luuk Geelen), Lars Getkate (46.Yusuf Koroma), Jesse Kip (46. Lennart Jansink), Peter Ilia (75. Furkan Akova).

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube