Nieuws

Black and White TopStars 2023

maandag 12 juni 2023 - Algemeen


Maar liefst 119 TOPSTARS maakten er in alle opzichten een fantastische dag van. Sport ver”broedert” of ver”zustert” of ver”wattanok” en, en dat is 100% zeker, het ver”bindt”.

Hockey, voetbal, handbal, volleybal, klootschieten, “mysterysport” graanzaksmiet’n en als toetje voor iedereen waterpolo. Sportieve strijd met natuurlijk de Olympische gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen”, ook al was stiekem winnen toch ook wel belangrijk.

Prijsuitreiking door onze eigen nachtburgemeester Peter Seiger die daarmee zijn eerste officiële plichtpleging deed. En ook onze nachtburgemeester benoemde nog eens hoe sport werkelijk verbindt.

De eerste prijs bij de mannen ging naar de klootschieters van Noord Berghuizen en bij de vrouwen werd Quick ‘20 de winnaar. Verliezers waren er eigenlijk niet, er waren alleen maar winnaars.

Er kwam zelfs nog een winnaar bij. Kans voor een Kind werd blij gemaakt met een bedrag van maar liefst € 373,65.

Na de prijsuitreiking was het tijd voor de warme hap en een koud drankje en werd “verbinden” nog maar eens onderstreept met een bult gezelligheid.

Uiteraard kun je zo’n dag niet organiseren zonder al die vrijwilligers. Leonie Ikink die de hele middag paraat was bij de omroep, Ben Bruinink en Louis Giesselink die zich letterlijk in het zweet hebben gejaagd voor de warme hap. Chantal Bolscher en al die andere toppers achter de bar. Rudi Verdam en Jos Damink voor de hesjes, de fluitjes, het geluid. En al die andere mensen die mee hebben geholpen. Dank jullie wel allemaal, namens 119 toppers en Black and White.

Van meerdere kanten kregen we de vraag of we niet ieder jaar een TopStars toernooi konden organiseren. Het bestuur gaat zich er maar eens over buigen. Ook over de vraag van de tennissers van Ready die vinden dat ze zich nu toch ook wel hebben “vast gespeeld”. Black and White heeft voldoende stof om over na te denken.

Eén ding is in ieder geval wel zeker. Na dit vijfde TopStars toernooi komt er zéker een zesde editie.

Tot dan dan

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube