Nieuws

Quick’20 krijgt weer een presentatiemagazine!

donderdag 1 juni 2023 - Algemeen


In 2019 bracht Quick’20 voor het laatst een presentatiemagazine uit, maar bij het begin van het volgende seizoen 2023-2024 verschijnt er gelukkig weer een.

Dat is goed nieuws, dachten we zo. Ook goed nieuws is dat Quick’20 een nieuw Team Communicatie heeft gevormd. De commissie bestond nog maar uit één persoon: Arthur Lupker. Gelukkig blijft Arthur en krijgt hij gezelschap van Anouk Velthuis, Jesper Vis, Bert Hellegers en Engelbert Heideman.
Het Team Communicatie is verantwoordelijk voor alle communicatie naar buiten, maar ook binnen onze eigen vereniging. En interne communicatie is zeker net zo belangrijk als de externe communicatie.

 

Digitale nieuwsbrief

Vanaf komend seizoen komt er regelmatig een digitale nieuwsbrief in jullie mailbox en we zijn dus nu al enthousiast aan de slag gegaan met een fonkelnieuw, leeswaardig en kleurrijk Presentatiemagazine.
Mochten jullie voor de nieuwsbrief nieuwswaardige stukken hebben, wees dan vrij om ons te mailen, appen of te bellen. Mocht je zelf moeite hebben om iets op papier te zetten, dan hebben we gelukkig voldoende knowhow om jou een handje te helpen.
Natuurlijk blijft ook het medium Quick TV, ook de komende tijd kunnen rekenen op mooie reportages!

 

Wie doet er met ons mee?

Wij zoeken enthousiaste Quick-mensen, van alle leeftijden (het liefst jong!), die het leuk vinden om zo nu en dan te schrijven, foto’s te maken, te filmen of dat dan ook te doen op het vlak van communicatie.
En zeg je: dat Team Communicatie, daar wil ik graag ook deel van uitmaken, meld je gerust bij één van de leden en dan gaan we met jou in gesprek. Maar ook soms een bijdrage leveren, in welke vorm dan, behoort tot de mogelijkheden!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube