Nieuws

Quick’20 verliest laatste competitiewedstrijd onnodig bij DZOH

maandag 29 mei 2023 - 1e selectie


Quick’20 kon vrijuit voetballen na het behaalde kampioenschap vorige week met promotie naar de 4e divisie. DZOH had nog één punt nodig en de ploeg stond stijf van de spanning. Quick’20 was de eerste helft wel spelbepalend, maar niet dreigend genoeg om echt gevaarlijk te worden voor het doel van de thuisclub.

Quick’20 voetbalde tot de zestienmeterlijn nog wel redelijk, de beslissende pass bleef achterwege en zo waren er geen echte scoringskansen. Aan de andere kant probeerde DZOH het wel en creëerde het in de eerste helft bij uitvallen zelfs drie honderd procent kansen op een doelpunt, die waren aan hen niet besteed.

 

In de tweede helft wisselde  Quick’20 weer volop, eerst in de 56e minuut driemaal en in de 68e minuut tweemaal. Quick’20 speelde ook toen niet echt overtuigend en als er een goal zou zijn gemaakt, zouden er meer zijn gevallen. “Als dit als dat” telt niet.

 

In de 63e minuut een scherpe voorzet van links op rechtsbuiten Sanafikhah van DZOH. Hem werd geen strobreed in de weg gelegd en zo kon hij prachtig in de andere rechterbovenhoek inkoppen en doelman Maarten Meijer kansloos laten, 1-0 voor DZOH.

Daarna had Quick’20 de gelijkmaker qua spel wel kunnen maken, de echte inspiratie daarvoor ontbrak en er lukte ook weinig. De voorzitter van DZOH vond dat Quick’20 met de rem op had gespeeld, misschien was het wel de handrem. Ach niet getreurd, iedereen na afloop tevreden, al zou het leuk zijn geweest om als kampioen tenminste één punt mee te nemen van het prachtige sportcomplex Zwanenveld in Emmen van DZOH.

 

Binnenkort  voor de selectie van Quick’20 de traditionele afsluiting van het seizoen met een gezellige avond met een hapje en drankje,  eind juni de net zo traditionele vijfdaagse vakantie naar Mallorca.

 

Iedereen nogmaals bedankt voor dit prachtige seizoen. Spelers die afscheid nemen veel succes in je verdere voetbal en/of privé loopbaan en René Nijhuis lijkt eerst een sabattical jaar te nemen, wat betreft zijn trainerscarriére. Het is hem van harte gegund, zijn drie verschillende periodes bij Quick’20 leverden vier promoties op, inclusief twee kampioenschappen!

 

Fijne vakantie allemaal!

 

DZOH – Quick’20 1-0 (0-0).
63. Sanafikhah 1-0.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube