Nieuws

Voorbeschouwing DZOH – Quick’20

vrijdag 26 mei 2023 - 1e selectie


Quick’20 werd afgelopen zaterdag overtuigend kampioen van de 1e klasse E en speelt komend seizoen in de 4e divisie. Een spetterend feest voor iedereen in en buiten het clubgebouw op zaterdagmiddag, – avond en sommigen zelfs ‘s nachts en een vervolg voor de selectie op zondag waren de beloning voor en de bekroning op een prachtig seizoen.

 

Er is voor alle teams morgen nog een laatste 26e competitieronde met als aanvangstijd 14.30 uur. Morgen speelt de kersverse kampioen Quick’20 uit tegen DZOH uit Emmen dat nog niet helemaal veilig is. Thuis won Quick’20 met 3-0 in de eerste wedstrijd van dit kalenderjaar op 21 januari. De eerste helft was niet goed genoeg, de tweede wel om nog ruim te winnen tegen een ploeg die zeker wou voetballen.

 

DZOH staat op plek 8 met 34 punten. Bij verlies kan het nog op plek 10 eindigen en zal het moeten spelen om handhaving via de nacompetitie. Directe concurrenten Achilles 12 (32 punten) en Noordscheschut (31 punten) hebben relatief gemakkelijke thuiswedstrijden tegen de degradanten SVI en VV Heerenveen, ook al moeten die nog wel worden gewonnen.

DZOH heeft vooraf alleen honderd procent zekerheid om zich te handhaven als het minimaal één punt pakt tegen Quick’20.

 

Quick’20 kan in tegenstelling tot DZOH geheel ontspannen aan de wedstrijd beginnen en willen laten zien dat het de terechte kampioen is, waarmee het op de website van DZOH  wordt gefeliciteerd, waarvoor dank.

Wat ook meespeelt is dat de selectie met een goed resultaat afscheid zal willen nemen van vertrekkende trainer René Nijhuis. Dat zijn ze aan hem verplicht en heeft hij dubbel en dwars verdiend.

 

DZOH speelt op sportpark Zwanenveld in de wijk Rietlanden in Emmen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube