Nieuws

Vrouwen 1 kampioen en promoveert naar de 2e klasse

donderdag 25 mei 2023 - VR1


Daar waar halverwege het seizoen alleen nog maar over gedroomd kon worden, is nu werkelijkheid geworden! Vrouwen 1 is één van de teams die zich nu ook tot de kampioenen mag benoemen.

 

Afgelopen zaterdag, 20 mei 2023, was het dé dag. Na de fantastische 0-2 overwinning op ZZC’20 konden vrouwen 1 en trainer Henk het seizoen op een magistrale manier afsluiten. Maar hier moest nog wel eerst een wedstrijd voor worden gespeeld. Winst of gelijkspel tegen ATC’65 was genoeg. De zenuwen gierden bij iedereen door het lichaam. Op veld 4 begon om 17.00 de kampioenswedstrijd van vrouwen 1. Dat de zenuwen er waren, was te zien aan het spel van vrouwen 1.

ATC gaf druk en kwam door de verdediging heen. Een aantal keer kon de bal nog worden gestopt maar na ongeveer tien minuten spelen kwam ATC op een 0-1 voorsprong… Kom op, deze wedstrijd is nog lang niet voorbij! In de laatste paar minuten van de 1e helft was daar alsnog onze Kim Meulenkamp. Ze maakt de aansluitingstreffer en houd Quick in de wedstrijd. Met een 1-1 stand fluit de scheidsrechter voor het rustsignaal.

Wat Kirsten ter Braak in de rust heeft gehad weet niemand maar in de 46e minuut scoort ze de 2-1! Iedereen is extreem blij. Nu vasthouden en volhouden tot het einde. De wedstrijd blijft spannend en er zijn nog kansen aan beide kanten. De kampioensstrijd is bij iedereen volop aanwezig. De mensen op de bank houden het ook niet meer.

Eindelijk fluit de scheidsrechter voor het einde: QUICK’20 VROUWEN 1 IS KAMPIOEN! De champagne vloeit rijkelijk en aanvoerster Tessa Mars krijgt uit handen van onze voorzitter, Eddy Gelhever, de schaal in handen.

Na een heel seizoen strijden en alles geven is daar dan eindelijk de beloning. Kampioen én directe promotie naar de 2e klasse. Wat mogen de vrouwen en trainer Henk trots zijn op zichzelf. Tevens ook de laatste wedstrijd van trainer Henk. Hij neemt na dit seizoen afscheid van Quick’20. Henk, bedankt voor je inzet de afgelopen seizoenen! Ook een dankwoord aan alle supporters die zijn komen kijken.

Het kampioensfeest wordt gevierd tot in de late uurtjes en al met al was het een fantastische dag die nooit meer zal worden vergeten.

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube