Nieuws

Quick’20 VR1 na overwinning op ZZC’20 VR1 kampioenskandidaat nummer 1

woensdag 17 mei 2023 - VR1


Quick’20 VR1 speelde afgelopen zaterdag 13 mei 2023 de uitwedstijd tegen de koploper ZZC’20 VR1. Het verschil op de ranglijst tussen Quick’20 en ZZC’20 was 1 punt.  De tegenstander uit Zelhem was al helemaal klaar voor het kampioenshap met spandoeken en een platte wagen. Echter hadden zij geen rekening gehouden met een super gemotiveerd Quick’20.

Door doelpunten van Evelien Pleijsier en Kim Scholten in de eerste 20 minuten keek ZZC’20 tegen een 0-2 achterstand aan die zij de rest van de wedstrijd niet meer konden herstellen. Door deze 0-2 overwinning neemt Quick’20 de koppositie over van ZZC’20 en heeft hierdoor met nog een wedstrijd te spelen, thuis tegen ATC ’65 VR1, het kampioenschap in eigen hand.

Door de goede prestaties in de tweede periode is het periodekampioenschap binnen gehaald. Al met al is het een heel fijn en goed seizoen. Het behalen van de halve finale van de beker, die na strafschoppen tegen een topper uit de tweede klasse DVS’33 Ermelo VR1 werd verloren, was al een hoogtepunt.

Wanneer, op het moment dat trainer/coach Henk Drenth afscheid neemt, het kampioenschap in de 3e klasse en de daarbij behorende promotie naar de 2e klasse volgt, zou dat voor hem een absolute bekroning zijn aan het eind van zijn carrière bij Quick’20 zijn.

Het enige smetje op dit seizoen zijn de (langdurige) blessures die enkele dames opliepen.

 

Als laatste een oproep aan iedereen om Quick’20 VR1 zaterdag aan te komen moedigen tijdens de kampioenswedstijd die zaterdag om 17.00 zal starten

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube