Nieuws

Voorzitter Eddy Gelhever: ‘We moeten nu gaan oogsten’

woensdag 10 mei 2023 - Algemeen


Voorzitter Eddy Gelhever is er klaar voor, en nu de spelers van het eerste elftal, ‘Onder 23’ en JO19. De preses kijkt vooruit naar de komende weken en doet dat in een door hem zelf geschreven tekst.

‘We moeten nu gaan oogsten…

De drie komende weekenden worden voor onze vereniging ontzettend belangrijk. Wordt het een fantastisch jaar met mooie successen of missen we (hier en/of daar) de boot?

Iedereen weet inmiddels wel dat ons vlaggenschip vier punten los staat en het kampioenschap kan binnenhalen op 13, 20 of 27 mei. Maar dan moet er nog wel minimaal twee maal gewonnen worden. Eerst komende zaterdag thuis tegen VV Heerenveen, dan een week later (20 mei) op ons eigen sportpark tegen Noordscheschut. Wat zou het mooi zijn als we de titel kunnen pakken, en daarmee ook promotie naar de vierde divisie!

Onder 23

En wat te denken aan onze talenten van het O23-team. Zij zijn kampioen geworden in de najaarscompetitie en vechten nu in de voorjaarscompetitie tegen degradatie. Als ze zich weten te handhaven dan gaat dit team spelen om het Nederlands kampioenschap. Prachtig natuurlijk! Maar eerst handhaving bewerkstelligen, is het credo.

Jongens onder 19

En ons JO19 1-team heeft helemaal een super seizoen. Ze zijn nog in de running voor de triple. Ze werden al najaarskampioen, staan nu bovenaan in de eerste divisie en willen ook dit voorjaar het kampioenschap binnenhalen. Dan spelen zij dus ook voor het Nederlands kampioenschap en als klap op de vuurpijl staan JO19-1 ook nog in de bekerfinale tegen CSV Apeldoorn.

 

En…. het houdt niet op, want ook ons eerste vrouwenteam doet nog volop mee om de titel. Komend weekend staat de topper bij koploper ZZC’20 op de rol en dat is de koploper. Quick VR1 heeft maar één punt achterstand, dus bij winst komt de titel dichtbij.

En wat te denken van Quick 2! Dit team speelt zaterdag de topper bij SV Losser en bij winst neemt ook dit team van Quick de koppositie over!

 

Kortom, de komende weekenden staan bol van topvoetbal en veel spanning! Ik hoop dat we veel supporters mogen ontvangen op ons fraaie park om de teams de steun te geven die ze verdienen.’

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube