Nieuws

Kampioenschap gloort voor Quick’20 aan de horizon

woensdag 10 mei 2023 - 1e selectie


Het begint weer te kriebelen, bij de supporters van Quick’20. En bij de spelers, begeleiders, sponsors, vrijwilligers… Want: gaat het wéér gebeuren? Wordt Quick’20 voor de tweede achtereenvolgende keer kampioen?

Die kans is zeer denkbeeldig. Immers:’we’ staan bovenaan, en niet zo’n beetje ook. Vier punten voorsprong op de eerste belagers SVZW en ASV Dronten. Op plek vier volgt WHC met een puntje minder.
Dit seizoen duurt nog drie wedstrijden. Dat betekent dat Quick’20 komende zaterdag de titel al veilig kan stellen. Maar daarvoor is de ploeg wel afhankelijk van de concurrentie. Natuurlijk begint het bij Quick’20 zelf; ‘wij’ moeten de thuiswedstrijd tegen Heerenveen winnend afsluiten. Vervolgens moeten alle drie concurrenten punten laten liggen. Alleen als SVZW en ASVD Dronten verliezen én WHC speelt gelijk, alleen dán kan de vlag in top bij Quick’20. Kortom: die kans is niet reuzegroot, maar goed, de bal is rond….
De tweede mogelijkheid, op zaterdag 20 mei, is een stuk groter. Want: als ‘wij’ komende zaterdag winnen van Heerenveen, dan hebben we op 20 mei thuis tegen Noordscheschut aan een gelijkspel genoeg om de titel in de eerste klasse E in de wacht te slepen. Ook bij een nederlaag zijn er nog kansen op het kampioenschap, maar dan zijn we dus weer afhankelijk van de concurrenten.
En zelfs op zaterdag 27 mei hebben we (uit bij DZOH) nog een herkansing, mocht het in een van de komende twee duels minder gaan dan we allemaal hopen.
Wordt de titel en daarmee promotie naar de vierde divisie inderdaad bewerkstelligd dan is er op dezelfde zaterdag vanaf 17.30 uur een feestelijke instuif in het clubgebouw met live muziek. Voor iedereen die zich op de een of andere manier verbonden voelt met onze mooie club toegankelijk!
Eerst dus alle ballen op komende zaterdag. Thuis tegen 15.00 uur, tegen VV Heerenveen. Komt allen om onze mannen naar de overwinning te schreeuwen!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube