Nieuws

Voorbeschouwing Epe tegen Quick’20

vrijdag 28 april 2023 - 1e selectie


Het is al weken zeer spannend in de top van de ranglijst in de 1e klasse E en dat kon wel eens zo blijven tot en met de laatste wedstrijd. Quick’20 staat bovenaan met 45 punten uit 22, op 1 punt gevolgd door SVZW en op 2 door WHC, dat morgen huis speelt tegen asv Dronten dat met 4 punten achter een gevaarlijke outsider is.

 

Epe staat vanaf periode 2 op de 14e en laatste plaats en op 3 december verloor het uit bij Quick’20 met 6-2 na een 4-1 ruststand. De epenaren zijn inmiddels gedegradeerd naar de 2e klasse en hebben slechts één seizoen in de 1e klasse zaterdag gespeeld. In het seizoen 2021-2022 speelde het in de 2e klasse Noord zondag en werd het kampioen en kon het één op één  oversteken naar de 1e klasse zaterdag.

 

Tegenstander Epe van Quick’20 is dan wel gedegradeerd, dat betekent ook dat ze onbevangen kunnen spelen tegen een team dat moet omgaan met de grote druk die op de nummer 1 rust. Epe staat onderaan met 7 punten uit 22 en daarboven staat Heerenveen met 17 punten.

Quick’20 speelt na morgen tegen Epe de volgende wedstrijd op 13 mei thuis tegen Heerenveen, dat morgen uit speelt bij nummer 2 SVZW. Zowel Quick’20 als SVZW spelen nog tegen DZOH dat momenteel de 3e periode aanvoert met 12 uit 5. SVZW 6 mei uit en Quick’20 uit op de laatste competitiedag op 27 mei.

DZOH kan dus een belangrijke rol spelen in de titelstrijd en staat zelf met 31 punten maar twee punten voor op de gevaarlijke plekken 9 en 10.

 

Wil Quick’20 kampioen worden dan is blijven uitgaan van eigen kracht het beste en mogen er geen steken vallen en hopen dat de concurrenten dat wel doen. Quick’20 moet de laatste vier duels allen als finales beschouwen die zonder uitzondering winst moeten opleveren. Mooi gezegd, de uitvoering is zeker mogelijk en de veiligste weg naar de titel.

 

Een bus met supporters zal de 1e selectie morgen luid en duidelijk ondersteunen op weg naar de overwinning in Epe!

 

Epe speelt op het prachtige Sportpark De Wachtelenberg, Sportlaan 5-7 te Epe.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube