Nieuws

Topper tussen de nummers 1 en 2 Quick’20 en SVZW

vrijdag 21 april 2023 - 1e selectie


De eerste ontmoeting dit seizoen tussen SVZW en Quick’20 was op 26 november 2022 toen Quick’20 in de 9e competitiewedstrijd met 2-0 verloor.

Quick’20 had een week eerder net de 1e periodetitel gewonnen door een benutte penalty van Peter Ilia in de 90e minuut. Daardoor speelde het met 2-2 gelijk tegen Hulzense Boys en eindigde het gelijk met asv Dronten in de 1e periode, maar Quick’20 had een beter doelsaldo.

 

Deze 1e wedstrijd in de tweede periode tegen Quick’20 was het startsein voor SVZW op weg naar de 2e periodetitel die met 24 punten uit 9 twee weken terug werd veroverd door de inhaalwedstrijd uit bij Noordscheschut met 0-1 te winnen door een goal in de 89e minuut!

Ook SVZW verloor na het behalen van de periodetitel de volgende wedstrijd, afgelopen zaterdag verloor het uit met 2-0 van KHC dat Quick’20 daarmee een grote dienst bewees.

 

Afgelopen week heroverde Quick’20 de koppositie door een miraculeuze ontknoping. In de 12e minuut van de blessuretijd leverde een benutte penalty de niet meer verwachte 1-2 zege op bij Hulzense Boys en kroop het door de oog van de naald. Zo was het de 2e keer dit seizoen dat tegen Hulzense Boys de beslissing viel in het voordeel van Quick’20 door een penalty. Thuis met een gelijkspel de 1e periodetitel en uit met winst opnieuw de 1e plaats in de 1e klasse E.

 

Na 21 speelrondes staat Quick’20 weer bovenaan met 44 punten, op één punt gevolgd door SVZW en op 2 punten door WHC. De “grote drie” Quick’20, SVZW en WHC zijn vol verwachting over de laatste vijf competitierondes. Quick’20 wil graag dit seizoen opnieuw promoveren, bij voorkeur direct als kampioen, SVZW streeft hetzelfde na en WHC heeft ook nog alle kans op promotie. Quick’20 won de 1e, SVZW de 2e periode.

 

De belangen zijn zeer groot bij deze onvervalste topper en wie het beste met de zenuwen omgaat en zich het koelbloedigst toont maakt de meeste kans op de winst.

Supporters steun de hoofdmacht van Quick’20 luid en duidelijk want uw steun is een extra stimulans voor een goede prestatie op de groene mat en kan de doorslag geven voor winst. Afgelopen zaterdag bleek dat enthousiasme langs de kant overstraalt op de spelers binnen de lijnen.

Succes Quick’20, nog vijf finales die allemaal gewonnen moeten worden.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube