Nieuws

Eva Oude Elberink tekent eerste profcontract bij FC Twente: ‘Hier doe ik het allemaal voor’

vrijdag 21 april 2023 - Algemeen


Eva Oude Elberink heeft een tweejarig profcontract getekend bij FC Twente. Voor de oud-speelster van Quick’20 is dit het eerste echte contract bij de Enschedese club.

 

De 17-jarige Eva Oude Elberink maakt een sterke opmars door, niet alleen bij FC Twente, maar ook bij het Nederlands elftal onder 16 jaar, waarmee ze onlangs EK-kwalificatiewedstrijden op de velden van Quick’20 speelde. Op de site van FC Twente zegt technisch manager Rene Roord blij te zijn dat hij Eva en ook Suus Verdaasdonk uit Eibergen heeft vastgelegd. ‘Beide talenten ontwikkelen zich inmiddels in het beloftenelftal en in Oranje onder 17 op een heel goede wijze. Onze verwachtingen richting de toekomst zijn groot’, aldus Roord, zelf ook al oud-speler van Quick’20.

Op fctwente.nl zegt Eva dolbij te zijn met  haar eerste contract. Dit is waar ik het allemaal voor doe. FC Twente is de club waar ik al van jongs af aan voor wil spelen. Ik ben dit seizoen al een paar keer aangesloten bij de eerste selectie en ik merk dat ik daar een groei doormaak. Komende seizoenen wil dit graag doorzetten en veel leren van andere speelsters.’

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube