Nieuws

FC Twente komt naar Oldenzaal!

zondag 9 april 2023 - Algemeen


In de meivakantie komt FC Twente naar Oldenzaal voor een 2-daags voetbalkamp voor jongens en miesjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Op donderdag 4 en vrijdag 5 mei is het van 9.00 tot 15.00 uur mogelijk voor de jeugd uit Oldenzaal om zich twee dagen uit te leven op de velden van v.v. Oldenzaal

Wil jouw kind zich uitleven tijdens een actief voetbalkamp? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het FC Twente Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

 

Over het FC Twente Soccer Camp

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen als ook spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp!

 

Wat kunnen deelnemers aan het FC Twente Soccer Camp verwachten? 

  • Een gaaf FC Twente Soccer Camps tenue (shirt, broek en sokken)
  • Twee tickets voor een thuiswedstrijd van FC Twente
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • Een voetbalkamp om nooit te vergeten!

 

Deelname aan het 2-daagse FC Twente Soccer Camp bedraagt € 139,-. Ga snel naar www.fctwente.nl/soccercamps voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube