Nieuws

Schoolvoetbal voor het basisonderwijs

maandag 27 maart 2023 - Algemeen


Op vrijdagmiddag 24 maart vond er op sportpark Vondersweijde bij Quick’20 het schoolvoetbal plaats voor het basisonderwijs (icm Boescoolfit).

In samenwerking met de andere voetbalvereniging vv de Esch, FC Berghuizen en vv Oldenzaal kon dit plaatsvinden op 1 dag. Voorheen was dit verspreid over een aantal weken en dan niet op alle sportparken. Door de grote hoeveelheid kinderen kon dit ook niet anders, maar dit jaar dus wel.

Bij Quick’20 deden maar liefst 23 teams mee van alle basisscholen uit Oldenzaal van groep 5 t/m 8. Een toernooi waarbij medewerking en betrokkenheid vanuit ouders/scholen ook aanwezig was. Complimenten aan alle ouders en docenten, die het mede mogelijk maakten dat de kinderen een geweldig sportieve middag gehad hebben.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube