Nieuws

Topper tussen de nummers 1 en 2 Quick’20 en WHC

vrijdag 3 maart 2023 - 1e selectie


WHC komt morgen in de eerste competitiewedstrijd na Carnaval naar Oldenzaal en het is dan een echte topper tussen de nummers 1 en 2. Voor Carnaval verloor Quick’20 onverwachts bij Achilles’12 met 3-0 en ook WHC liet punten liggen met een 1-1 gelijkspel bij SVI en naderde Quick’20 zo op één punt.

 

Bekende gezichten bij WHC zijn Sargon Gouriye en Jochem oude Booijink die jaren bij Quick’20 speelden in het 1e en/of het hoogste jeugdteam. Sargon wordt geregeld tot Man of the Match uitgeroepen! De eerste ontmoeting dit seizoen tussen de clubs was op 8 oktober 2022 toen Quick’20 in de 3e competitiewedstrijd knap met 0-2 won in Wezep.

 

Quick’20 staat vanaf de 14e ronde weer bovenaan met 32 punten, eentje meer dan tegenstander WHC. De 1e periode werd gewonnen door Quick’20 met 17 uit 8 en WHC eindigde als 5e met 15 punten. In de laatste twee wedstrijden haalde WHC slechts één punt. Thuis werd met 1-2 verloren van Noordscheschut en uit werd het 1-1 bij SVI, waarvan Quick’20 een week eerder thuis won met 2-0. De week erop werd met 3-0 verloren bij Achilles’12.

 

Zo blijft het ongemeen spannend aan de top van de ranglijst in de 1e Klasse E. Wie er uiteindelijk met de titel gaat strijken is nog moeilijk te voorspellen na 15 van de totaal 26 wedstrijden.Momenteel zijn er 4 teams die daarvoor in aanmerking komen. Naast Quick’20 en WHC zijn dat SVZW en asv Dronten. De ploeg uit Wierden staat 3e met 30 punten en Dronten staat 4e met 28. Volgende week speelt Quick’20 uit in Dronten.

 

WHC zal na de laatste 2 mindere duels zeker weer willen winnen en Quick’20 wil zich revancheren voor de nederlaag in Hengelo. Het belooft dus sowieso een spannende wedstrijd te worden. Supporters steun de hoofdmacht van Quick’20 luid en duidelijk want uw steun is een extra stimulans voor een goede prestatie op de groene mat en kan de doorslag geven voor winst.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube