Nieuws

Quick’20 organiseert weer een AED-basiscursus

maandag 27 februari 2023 - Algemeen


Het kan iedereen overkomen en het kan overal gebeuren… een hartstilstand. Ook bij ons op het sportpark. En dan is het goed om te weten dat er een AED (automatische  externe defibrilator) op het park aanwezig is. Een AED laat zich eenvoudig bedienen, maar enige kennis ervan is noodzakelijk. En daarnaast is ook basiskennis van omgang met de door een hartstilstand getroffen persoon van groot belang: reanimatiekennis. Want, tijdig en juist hulp bieden redt mensenlevens.

Quick’20 organiseert voor belangstellenden weer een cursusavond om basiskennis reanimatie/AED op te doen.

De AED-basiscursus vindt plaats op maandag 20 maart aanstaande. De avond start om 19.00 uur en zal – uiterlijk- om 21.00 uur zijn afgerond.

Meld je op tijd aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je aanmelden voor de basiscursus door onderstaande gegevens te mailen naar sec6@quick20.nl onder vermelding van “AED basis”.

Naam:
E-mail:
Tel:

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube