Nieuws

Voorbeschouwing Quick’20 tegen SVI

vrijdag 3 februari 2023 - 1e selectie


Quick’20 begint tegen SVI aan de 2e helft van de competitie in de 1e klasse E. De allereerste wedstrijd dit seizoen was op 24 september 2022 uit bij SVI en die werd met 2-3 gewonnen. Makkelijk was het niet, Quick’20 was wel duidelijk de sterkere ploeg.

Na de eerste overwinning volgden er 4 op rij en stond Quick’20 na 5 wedstrijden op 15 punten en in het 8e duel werd thuis tegen Hulzense Boys met veel moeite de 1e periodetitel gehaald. In de 2e periode werden er in de eerste 4 duels slechts 2 punten gehaald. Vervolgens werden er 2 wedstrijden gewonnen en begon de winterstop op 11 december 2022.

Quick’20 is ook het jaar 2023 goed begonnen met tweemaal winst. Won Quick’20 de eerste 5 duels van het seizoen, de huidige koploper WHC is al een hele tijd ongeslagen en staat met 30 punten bovenaan, één punt meer dan nummer twee Quick’20. Na 13 wedstrijden is de eerste seizoenshelft nu beëindigd.

Makkelijk wordt het ook nu niet, want Quick’20 heeft nog steeds te maken met veel blessures. Dat is langzamerhand een bekend gegeven en het lijkt erop dat meerdere spelers voorlopig helemaal niet in actie komen. Niet getreurd, alle vervangers doen het meer dan goed en het moet mogelijk zijn dichtbij de koploper te blijven. De routiniers moeten de jonkies blijvend op sleeptouw nemen.

WHC komt in de eerstvolgende competitiewedstrijd na Carnaval op 4 maart naar Oldenzaal en het kan dan een echte topper worden. Daarvoor zal Quick’20 tegen SVI en daarna uit bij Achilles’12 moeten winnen voordat er met een gerust hart over twee weken Carnaval kan worden gevierd.

Supporters steun de hoofdmacht van Quick’20 luid en duidelijk want uw steun is een extra stimulans voor een goede prestatie op de groene mat en kan de doorslag geven voor winst.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube