Nieuws

Een mooi stukje “met mekaar”

dinsdag 31 januari 2023 - Algemeen


Afgelopen donderdag is de nieuwe fitness ruimte van Quick in gebruik genomen. Ger Kamphuis was, als één van de initiatiefnemers, de ceremoniemeester van deze avond.

De verbouwing en inrichting van de ruimte is een mooi stukje samenwerking geworden. Zoals Ger het duidelijk omschreef werden de financiële middelen bij elkaar gebracht door een aantal sponsoren en werd de verbouwing uitgevoerd door de vrijwilligersploeg onder leiding van Gerard Geising. Het is een mooie oefenruimte geworden zoals wijlen Gerard van de Weer het graag had gezien. Gerards dochter Marscha was afgelopen donderdag bij de opening aanwezig en Paul Amweg las nog een prachtig gedicht voor ten nagedachtenis aan Gerard.

Een mooie stukje samenwerking, een mooi stukje “met mekaar”

 

Kilk hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube