Nieuws

Nieuwjaarslunch 2023

woensdag 25 januari 2023 - Algemeen


Afgelopen zaterdag is er een Quick-traditie in ere hersteld: de nieuwjaar lunch, een initiatief van het bestuur van Quick’20, Black & White en Quick Business.

Zo’n 80 leden en vrijwilligers waren in de bestuurskamer bijeen vooraf aan de wedstrijd Quick’20 – DZOH (eindstand 3-0). De lunch werd weer perfect verzorgt door onze kantinecommissie met soep, broodjes en jawel: bakleverworst.

Voorafgaand werd een minuut stilte in acht genomen voor Gerard Wanschers, erelid en oud bestuurslid die vorige week op 81 jarige leeftijd is overleden.

Aansluitend trapte onze voorzitter, Eddy Gelhever, af met een kort terugblik op het jaar dat achter ons ligt. Een sportief zeer succesvol jaar met kampioenschappen voor ons vlaggenschip (in de 2e klasse), de JO 19 1 en de O23. een jaar waarin hij het stokje overnam van gerard Heskamp als voorzitter. De voorzitter stelde tevens de nieuwe bestuursleden voor die eind 2022 zijn toegetreden tot het bestuur: Jorieke Peters (Vrijwilligers), Gerard Tijdhof (Jeugd), Marcel Veldhuis (Voetbalzaken) en Ron Ensink (Secretaris).

Vooruitkijkend naar het jaar 2023 benoemde Eddy een aantal uitdagingen, zoals de stijgende energiekosten en de beoogde sluitingstijd van onze kantine, opgelegd door de gemeente. Maar hij sprak vooral over de ambitie die we willen uitstralen. Onze goede organisatie heeft er toe geleidt dat we in maart 3 interlands krijgen van het meisjesvoetbal en in juni de thuisbasis zijn voor een deelnemend land aan de Nations League. Maar bovenal sprak hij over de ambitie om met ons eerste elftal te promoveren naar de 4e divisie (voormalig Hoofdklasse).

Aansluitend sprak wethouder van Sport Rob Christenhusz nog mooie woorden over onze club. De gemoedelijkheid en de plek van Quick’20 midden in de Oldenzaalse samenleving.

We maken er een mooi jaar van, met vele sportieve successen maar bovenal met veel spelplezier voor onze leden en laten we vooral zuinig zijn op onze gastvrijheid!

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube