Nieuws

Bestuur bijna weer op volledige sterkte!

donderdag 8 december 2022 - Algemeen


Sinds de ALV zijn we als bestuur druk geweest om kandidaten te polsen voor de openstaande posten binnen ons bestuur.

Zoals aangegeven is Han van Benthem gestopt als secretaris, Han heeft weliswaar toegezegd dat hij de taken nog wil afmaken tot uiterlijk 1 januari, maar we hebben een goede opvolger gevonden in de persoon van Ron Ensink. Ron is een ervaren rot in het vak. Hij heeft diverse functies bekleed binnen de club. Momenteel is Ron teammanager van de O23 en lid van de vrijwilligerscommissie.

Daarnaast zal Jorieke Peters de post voor de vrijwilligers gaan invullen binnen het bestuur. Jorieke is een nieuw gezicht maar we zijn ervan overtuigd dat zij met de HRM-ervaring die ze heeft en haar enthousiasme een prima aanvulling zal zijn.

En uiteindelijk zal ook Gerard Tijdhof toetreden tot het bestuur. Gerard is voorzitter van de jeugdcommissie en we vinden het belangrijk dat de voetbaltak , en zeker onze jeugd, goed vertegenwoordigd is binnen het bestuur.

Bovenstaande bestuursleden zullen in eerste instantie als “interim” aan de slag gaan binnen het bestuur. Op de eerst volgende ALV zullen zij worden voorgedragen om definitief toe te treden.

Daarmee zijn bijna alle posten binnen het bestuur weer goed bezet. We zijn nog op zoek naar een kandidaat die de Commercie / Sponsoren en de Communicatie wil vertegenwoordigen in het bestuur. mocht u belangstellend zijn of een goede kandidaat weten dan horen we dit graag. U kunt dit dan doorgeven mij, de voorzitter van Quick’20.

Namens het bestuur,

Eddy Gelhever
Voorzitter

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube