Nieuws

Quick ’20 ZA2 schiet weer eens met scherp en verplettert Sp. Lochem 2: 10- 0.

donderdag 1 december 2022 - ZA2


Afgelopen zaterdag (26-11) trad Quick’20 ZA2 aan tegen een (nog) onbekende tegenstander, namelijk het tweede zaterdagelftal van zondagvierdeklasser Sportclub Lochem en het werd een wedstrijd die de bezoekers het liefst zo snel mogelijk willen vergeten.

Vanaf de aftrap trokken de Oldenzalers richting het doel van doelman Ryan Beumer.

Wederom onder de bezielende leiding van Willem Kienhuis combineerden de voorwaartsen er lustig op los, maar vergaten in deze fase het doel van de tegenstander eens onder vuur te nemen. De eerste die dit deed, was Sil Boerrigter en hij trof de buitenkant van de paal (5de minuut). Twee minuten later werd het doel wel gevonden: uit een pass van Lars Ketelaar zorgde Rick Groenewold voor de 1-0.

Hierna ontspon zich een duel dat vooral op het middenveld werd uitgevochten, waarbij de bezoekers zich ook niet onbetuigd lieten, maar door slordigheden hunnerzijds geen grote kansen wisten te creëren. In de 28ste minuut echter wist Tim Kempers, die tot dan toe vooral als aanspeelpunt de andere voorwaartsen had bediend, het net te vinden na een assist van Sil Boerrigter: 2-0. Het zou niet Kempers enige goal blijven deze middag. Bij deze stand floot scheidsrechter Matthijs Knaap voor de pauze.

 

Na de thee kregen de bezoekers het pas echt zwaar te verduren, waarbij dient te moeten worden opgemerkt dat zij zich niet ingroeven en bleven strijden voor een goed resultaat. Maar na zo’n tien minuten na het begin van de tweede helft was er geen houden meer aan. De ene aanvalsgolf na de andere rolde op het doel van de gasten af en – voor hen erger  nog – de Oldenzaalse aanvallers raakten in een flow: in de 55ste minuut scoorde Sil Boerrigter zijn eerste van de middag, zes minuten later Tim Kempers op aangeven van Willem Kienhuis de 4-0, luttele minuten later Sil Boerrigter (op aangeven van Koen Kosters) zijn tweede (5-0). In de resterende tijd werden de Oldenzalers ook in toenemende  mate gevaarlijk uit standaardsituaties, zoals corners.

Zo kwam de 6-0 tot stand uit een corner van Jurriën Mulder, doelpuntenmaker Tim Kempers (69ste minuut). Slechts vijf minuten later scoorde Tim Kempers zijn  vierde op aangeven van Kevin van Coeverden. Hetzelfde duo zorgde in de 80ste minuut voor de 8-0, Kempers’ vijfde van de middag, al zou de scheidsrechter na afloop verklaren dat het hier om een eigen doelpunt van de gasten uit Lochem ging. De slotfase werd vervolgens gekenmerkt door doelpunten uit corners van Jurriën Mulder, die in de 82ste minuut Tim Kempers wist te bereiken en in de slotminuut de inmiddels in het veld gekomen Harmen Snippe. Bij deze 10- 0 stand vond de scheidsrechter het ook wel welletjes en blies tot opluchting van iedereen die Sportclub Lochem 2 een warm hart toe draagt voor het einde van de wedstrijd.

Volgende week nemen de mannen van de coaches Demir en Lupker het op tegen een oude bekende, namelijk Sparta 3 (vorige seizoen 0-4 winst en 0-1 verlies).

Let op: deze wedstrijd is vervroegd (i.v.m. een WK-wedstrijd van het Nederlands elftal): 12.45u. op sportpark Vondersweide.

 

 

Opstellingen:

Quick ’20 Za2: L. Ketelaar ©, C. Geypens, S. Boerrigter (E. Demir), R. Groenewold, T. Kempers, J. Mulder, K. van Coeverden, K. Kosters (N. Čolo), M. Meijer, C. Koopman, W. Kienhuis (H. Snippe).

Sp. Lochem 2: M. Vos, R. Beumer ©, M. Leuverink, D. Cakmak, F. Otten, T. Bouma, J. Klomphaar, T. Brands, V. Makkink, M. B. Olaiya, E. Gungor. (M. Heitbrink, S. El Haddouchi, R. van Velzen, R. v.d. W

Scoreverloop: 10-0 (2-0)

7′ 1-0 Groenewold (Ketelaar), 28′ 2-0 Kempers (Boerrigter) 55′ 3-0 Boerrigter, 61′ 4-0 Kempers (Kienhuis), 65, 5-0 Boerrigter (Kosters), 69′ 6-0 Kempers (Mulder), 74′ 7-0 Kempers (van Coeverden), 80′ 8-0 Kempers (van Coeverden), 82′ 9-0 Kempers (Mulder), 90’10-0 Snippe (Mulder)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube